Life

Cât de mult a slăbit Gina Pistol, la o săptămână de când s-a apucat de dietă. Rezultatul este surprinzător

Gina Pistol a dezvăluit cât de mult a slăbit, la o săptămână de când a decis să se apuce de dietă și sport. Rezultatul este unul surprinzător pentru vedeta TV.
27.01.2022 | 17:02
Cat de mult a slabit Gina Pistol la o saptamana de cand sa apucat de dieta Rezultatul este surprinzator
Cât de mult a slăbit Gina Pistol, la o săptămână de când s-a apucat de dietă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a dezvăluit câte kilograme a slăbit într-o săptămână, după ce a decis să se apuce de dietă. Iubita lui Smiley vrea să scape de greutatea acumulată în timpul sarcinii.

Prezentatoarea TV a devenit mămică cu mai bine de zece luni în urmă, dar încă nu a reușit să revină la greutatea de dinainte de a rămâne însărcinată.

ADVERTISEMENT

Blondina s-a ambiționat și a început o dietă care deja începe să dea roade. Vedeta a postat pe rețelele sociale o fotografie cu cântarul.

Cât de mult a slăbit Gina Pistol într-o săptămână

Gina Pistol ține o dietă specială și face sport pentru a scăpa de kilogramele pe care le-a acumulat în timp ce era însărcinată cu Josephine.

ADVERTISEMENT

Înainte de sarcină, prezentatoarea avea 53 kg. În luna a noua de sarcină, Gina Pistol a ajuns la 80 de kilograme, reușind de atunci să ajungă la 65.

Partenera lui Smiley nu este mulțumită cu această greutate și a decis să ia măsuri. După o săptămână de dietă și sport, vedeta a dat jos aproximativ două kilograme. A ajuns astfel la greutatea de 63,2 kg.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol a reușit să dea jos aproximativ două kilograme într-o săptămână. Sursa foto: Instagram

În urmă cu o săptămână, Gina Pistol le-a spus urmăritorilor despre planurile ei legate de dietă. Vedeta nu era într-o formă foarte bună și a decis să facă eforturi pentru a ajunge la greutatea pe care o avea înainte de sarcină.

“Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos.

Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate.

De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni.”, a scris Gina Pistol pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Tags: