Life

Cât de mult a slăbit Gabriela Cristea. Prezentatoarea s-a pozat într-un costum transparent

Iată cât de mult a slăbit Gabriela Cristea! Prezentatoarea de la Antena Stars s-a fotografiat într-un costum transparent, cu lenjeria la vedere.
03.08.2021 | 16:20
Cat de mult a slabit Gabriela Cristea Prezentatoarea sa pozat intrun costum transparent
Cât de mult a slăbit Gabriela Cristea. Prezentatoarea s-a pozat într-un costum transparent. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iată cât de mult a slăbit Gabriela Cristea! Prezentatoarea de la Antena Stars s-a fotografiat într-un costum transparent, cu lenjeria intimă la vedere.

Soția lui Tavi Clonda a reușit să dea jos un număr considerabil de kilograme, după cum se poate vedea în imaginile postate. Gabriela Cristea s-a luptat mult timp cu greutatea, însă este pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Cât de mult a slăbit Gabriela Cristea. Prezentatoarea s-a pozat într-un costum transparent

Uite cât de mult a slăbit Gabriela Cristea! Prezentatoarea TV s-a pozat cu lenjeria intimă la vedere, având un costum transparent deasupra. După mai mult timp în care s-a luptat cu kilogramele în plus, bruneta arată spectaculos.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România ți tine mereu legătura u fanii ei prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vrut să le arate și internauților cât de mult a reușit să slăbească în ultima vreme, așa că a ales să se fotografieze într-un costum transparent, care îi lasă la vedere lenjeria intimă.

Chiar dacă a reușit să slăbească destul de mult, Gabriela Cristea nu se oprește până când nu va ajunge la silueta dorită. Vedeta ține o dietă echilibrată și folosește niște picături care îi inhibă pofta de mâncare.

ADVERTISEMENT

Bruneta este convinsă că va atinge numărul de kilograme dorit cât mai curând. Aceasta urmează și niște proceduri corporale, după cum a menționat.

„Chiar dacă e sâmbătă, copiii sunt cu Tavi, iar eu am venit să mă ocup de mine. Încep să se vadă rezultatele pentru că țin și o dietă echilibrată, folosesc și niște picături care-mi inhibă pofta de mâncare și fac și proceduri.

ADVERTISEMENT

Începe să se vadă, oricum, cred că până în toamnă voi fi chiar bine”, a declarat Gabriela Cristea pe Instagram zilele trecute.

Gabriela Cristea a slăbit
Gabriela Cristea a slăbit. Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea a luat destul de mult în greutate după ce a născut. În prezent, bruneta face eforturi pentru a ajunge la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată.

De aceea, soția lui Tavi Clonda face sport și ține o dietă echilibrată, care o va ajuta să-și atingă obiectivul. Internauții au apreciat-o pentru ambiția de care a dat dovadă și o susțin în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT