Life

Cât de mult a slăbit Gabriela Prisăcariu după ce a născut. Soția lui Dani Oțil, criticată dur de fani

Iată cât de mult a slăbit Gabriela Prisăcariu după ce a născut. Soția lui Dani Oțil a fost criticată dur de fani.
25.09.2021 | 18:11
Cat de mult a slabit Gabriela Prisacariu dupa ce a nascut Sotia lui Dani Otil criticata dur de fani
Cât de mult a slăbit Gabriela Prisăcariu după ce a născut. Soția lui Dani Oțil, criticată dur de fani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a fost pusă la zid de internauți, la două săptămâni de când a adus pe lume primul ei copil. Soția lui Dani Oțil a slăbit destul de mult în această perioadă și le-a arătat și fanilor silueta ei de invidiat.

În timp ce unii au lăudat-o pentru că arată bine și are grijă de corpul ei, alții nu au fost de aceeași părere. Blondina a fost acuzată că pune presiune pe femeile care nu reușesc să revină la formele lor imediat după sarcină.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a fotografiat într-un corset, iar urmăritorii au reacționat în număr mare. Unii au încercat să-i ia Gabrielei apărarea și o felicită pentru că se menține atât de bine.

Cât de mult a slăbit Gabriela Prisăcariu după ce a născut. Soția lui Dani Oțil, criticată dur de fani

Gabriela Prisăcariu a slăbit destul de mult după ce a născut. Soția lui Dani Oțil și-a etalat silueta subțire pe rețelele sociale, însă reacțiile urmăritorilor nu au fost tocmai pozitive.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a reușit să scape de burtică, iar multe mămici au lăudat-o pentru că este tot mai aproape să ajungă la silueta de dinainte de naștere.

Pe de altă parte, unii dintre internauți au criticat-o pentru această apariție. Aceștia i-au reproșat soției lui Dani Oțil că pune prea multă presiune pe femeile care nu reușesc să slăbească atât de repede după ce devin mame.

ADVERTISEMENT

„Adio burticaaaa”, a scris Gabriela în dreptul pozei în care este îmbrăcată cu un corset.

„Pozele astea pun multă presiune pe mămicile care nu-și revin la fel de repede după sarcină”, ”Dă jos corsetul ăla…. și mai vedem”, „Da, cum să nu…mai sunt mămici care am născut și știm că burtica nu dispare peste noapte”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Alte mămici i-au luat apărarea Gabrielei și au lăudat-o pentru cum arată. Unele dintre acestea o consideră un adevărat model pentru femei, care le poate motiva.

ADVERTISEMENT

„Bă femeilor, nu vă gândiți în primul rând ce înălțime are femeia asta superbă, apoi poate că ea a mâncat sănătos în sarcină și probabil că pe lângă kg adăugate în sarcină nu a pus și kg de grăsimi, fast-food și alte scuze de gravide. Nu înțeleg… Criticați o femeie care arată bine, în loc să o luați drept motivație…”, „Câte femei frustrate si invidioase”, sunt câteva dintre mesajele femeilor care o admiră pe Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu
Gabriela Prisăcariu, criticată de internauți după ce a născut. Sursa foto: Instagram

Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pentru bebeluș

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dezvăluit ce nume au ales pentru micuțul care a venit pe lume acum două săptămâni.

Printr-o postare pe Instagram, fotomodelul le-a dezvăluit fanilor că băiețelul ei și al prezentatorului TV se numește Luca Tiago Oțil.

Dani Oțil este cel care a ales prenumele „Luca”, în timp ce soția lui l-a ales pe celălalt. Prezentatorul a precizat, recent, că el ar fi vrut un singur prenume pentru micuț, dar Gabriela nu.

ADVERTISEMENT