Life

Cât de mult a slăbit Oana Turcu. Soția lui Cristi Brancu e de nerecunoscut

25.08.2020 | 12:46
Cat de mult a slabit Oana Turcu Sotia lui Cristi Brancu e de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Oana Turcu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv, meserie pe care a îmbrățișat-o de la celebrul ei soț, Cristi Brancu.

Vedeta se află într-o formă de zile mari, menținând o siluetă demnă de invidiat. După a slăbit, în urmă cu câțiva ani, peste 10 kilograme, moderatoarea de la Antena Stars a mai dat jos câțiva centimetri din talie, ajungând să arate ca o adolescentă.

ADVERTISEMENT

În ultimele imagini de pe Instagram, diva apare într-o rochie foarte scurtă, cu vedere la picioarele suple.

Oanan Turcu a slăbit miraculos

Imaginile de pe Instagram au făcut furori în mediul online. Oana Turcu are grijă de silueta ei cu un regim de viață sănătos, dar folosește și tot soiul de creme care să o ajută să topească coaja de portocală.

ADVERTISEMENT

După ce a devenit mamă, soția lui Cristi Brancu s-a luptat cu kilogramele în plus, însă, până la urmă, a reușit să slăbească. În toți acești ani, vedeta a oscilat cu greutatea, ba s-a îngrășat, ba a slăbit, iar acum se mândrește cu un corp de felină. În ultimele imagini de pe rețeaua de socializare, Oana Turcu apare alături de soțul ei, care o ține în brațe, în timp ce ea întinde relaxată un picior.

„ De mâine trebuie să spunem stop pastelor, pâinii, orezului, dulciurilor şi cartofilor. Sunt atâtea variante care vă pot face fericite. Iată ce mănânc eu: iaurt de 0,1 grăsime cu trei linguri de tărâţe de ovăz, lapte de 0,1 grăsime cu o linguriţă de goji ca desert, brânză de vaci de 0,2 grăsime, salate peste care adăug lămâie sau muştar cu miere, ouă – de două ori pe săptămână şi carne de pui (piept), curcan, vită sau peşte. În afara regimului alimentar, este necesară desăvârşirea operaţiunii cu masaje şi împachetări.”, declara Oana Turcu, în 2018, pentru Ring.

ADVERTISEMENT

”În afara regimului alimentar, este necesară desăvârşirea operaţiunii cu masaje şi împachetări”, a declarat Oana Turcu pentru ring.