Life

Cât de mult a suferit Violeta după divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr: ”Este o fată puternică”

Cât de mult a suferit Violeta după divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr? Vedeta a vorbit despre trăirile pe care fiica sa le-a avut la acea vreme.
26.06.2024 | 12:31
Cat de mult a suferit Violeta dupa divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr Este o fata puternica
Cât de mult a suferit Violeta după divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât de mult a suferit Violeta după divorțul părinților ei, Andreea Marin și Ștefan bănică Jr? Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre acea perioadă din viața sa prin care a fost nevoită să treacă copilul celor doi.

Cât de mult a suferit Violeta după divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr formau la un moment dat unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au divorțat însă în 2013, după șapte ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta a mai avut o căsnicie cu Tuncay Ozturk, de care a divorțat în 2017. Andreea Marin și-a găsit liniștea în final în brațele lui Adrian Brâncoveanu, cei doi formând un cuplu de aproape 7 ani.

Cum a fost afectată Violeta de divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr? Într-un interviu acordat pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre cele întâmplate la acea vreme. Se pare că orice copil trece printr-o dramă când părinții se despart.

ADVERTISEMENT

”Copiii simt”

Andreea Marin recunoaște că Violeta a simțit totul. Pe de altă parte, nu a fost bine nici ca fiica celor doi să stea într-o casă în care era mai mereu tensiune, iar respectul și iubirea lipseau.

„Copiii simt. Pentru ei nu e totul ca seara să vină acasă și mama și tata. Uneori, pentru ei este mai bine să se simtă iubiți de fiecare părinte în parte, chiar dacă ei nu mai sunt împreună. Poate vi se pare un paradox dacă nu ați trăit asta.

ADVERTISEMENT

Eu vă spun că e o soluție. Și nu e deloc o idee bună ca un copil să stea într-o casă în care e mereu tensiune, lipsă de iubire sau de respect. El interiorizează toate aceste lucruri”, a spus Andreea Marin.

Vedeta a mai dezvăluit că a făcut tot posibilul să gestioneze sentimentele fiicei sale. Pe de altă parte, având în vedere că divorțul a fost unul dureros unele lucruri nu au putut fi așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin își amintește și acum cele întâmplate la acea vreme. Au existat imagini în numeroase ziare, iar ea era urmărită mai peste tot. După toate aceste întâmplări însă, Violeta a devenit mai puternică.

„Am știut că asta depinde de mine. Dar ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos. Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi în mașină încercând să intrăm într-un garaj.

Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră ca să pozeze prin geam un copil de 5 ani care a rămas cu o traumă. Deodată vezi niște oameni cățărându-se pe mașina ta. Acum, la 16 ani, ea este o fată puternică. Mă moștenește”, a mai mărturisit Andreea Marin, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT