Life

Cât de mult contează numerologia în cuplu. Adam Stavarache ne spune de ce trebuie să ținem cont atunci când alegem un partener

De ce trebuie să ținem cont de numerologie în relația de cuplu. Cum te ajută numerele în menținerea unei relații armonioase.
21.04.2023 | 10:30
Cat de mult conteaza numerologia in cuplu Adam Stavarache ne spune de ce trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un partener
Numerologia în cuplu. Adam Stavarache. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Numerologia în cuplu joacă un rol important în viața noastră. Există anumiți factori care trebuie luați în calcul atunci când ne alegem partenerul de viață. De asemenea, dacă vrem să avem parte de o relație de cuplu frumoasă și armonioasă, numerele sunt extrem de importante. Numerologul Adam Stavarache ne spune care sunt numerele cele mai norocoase în dragoste, dar și cum trebuie să apelăm la ajutorul numerologiei în relații.

De ce trebuie să ținem cont de numerologie în relația de cuplu

Atunci când vorbim despre relațiile sentimentale, numerologia de cuplu trebuie luată în calcul. Mai ales dacă vorbim despre persoane cu cifre de destin care nu sunt compatibile.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să ținem cont de numere și pe plan sentimental, deoarece sunt anumite date de naștere care ne susțin și altele care sunt karmice. Compatibilitatea ține foarte mult de nevoia înțelegerii celuilalt, chiar dacă sunt anumite date de naștere karmice, este important ca sufletul să-și înțeleagă misiunea lui personală.

Dacă îi înțelegi nevoile celuilalt, crește relația într-un mod frumos. Spre exemplu, dacă o persoană are cifra de destin 3, iar partenerul are cifra 2, există un conflict.

ADVERTISEMENT

Cel cu cifra 2 este foarte dependent, iar celălalt cu numărul 3 nu este dependent. Numărul lor de destin ar fi 5, dacă adunăm ambele cifre, asta înseamnă că relația se va rupe. Dacă împărțim 5 la 2, ne dă un număr cu virgulă, ceea ce înseamnă că numărul este cu karmă”, a declarat Adam Stavarache pentru FANATIK.

Cum ne dăm seama că o relație poate fi karmică, din punct de vedere numerologic în cuplu

Relațiile karmice pot fi anevoioase și de multe ori nu ne dăm seama care este motivul pentru care relația nu funcționează. De aceea specialiștii ne recomandă să ținem cont de cifrele destinului nostru și de numărul cuplului, pentru a observa mai bine ce se întâmplă în relația de cuplu.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să ținem cont de data nașterii. Sufletul nostru are energia cea mai puternică pe caracterul nostru, format în ziua nașterii. Ea este cel mai puternic potențiator al omului.

Apoi ne uităm la destinația omului. Dacă adunăm amblele cifre de destin ale celor doi parteneri, aflăm cum se comportă sufletele între ele. Dacă numărul final, împărțit la 2 rezultă un număr cu virgulă, sunt probleme cu stima de sine.

ADVERTISEMENT

Ori unul dintre ei va fi nemulțumit de celălalt, ori pur și simplu există șansa să existe o despărțire la un moment dat. În cazul acestor persoane, destinul lor poate merge foarte bine, dar ei nu se înțeleg, unul e mai sus, altul e mai jos, se ceartă foarte mult”, a mai adăugat numerologul Adam Stavarache.

Cum alegem datele importante din viața noastră în funcție de numerologie

Numerologia în cuplu are un cuvânt de spus și atunci când vine vorba despre datele pe care le alegem pentru diverse evenimente. Specialiștii ne sfătuiesc să evităm data de 9, care semnifică sfârșitul.

“Este bine să ținem cont de cifre atunci când alegem data pentru momentele speciale. Dumnezeu este în numere, iar energia numerologică ne influențează.

Fie că ești conștient sau nu, data pe care o alegi te influențează. Este important să se aleagă o dată care le este ambilor parteneri benefică.

Spre exemplu, data de 9, în numerologie înseamnă sfârșit. Iar data de 1 semnifică începutul. De asemenea, date benefice sunt 2, care înseamnă parteneriat, sau 4. Este important în cuplu să se țină cont de acest aspect”, a spus Adam Stavarache pentru FANATIK.

Care sunt numerele cele mai norocoase din punct de vedere sentimental

Dacă sunteți curioși ce cele mai norocoase numere pe plan amoros, specialistul vă spune care sunt acestea. Este necesar să știți care este numărul de destin, pentru a afla dacă vă surâde norocul în relațiile de dragoste.

“Din punctul meu de vedere, cele mai norocoase cifre de destin în dragoste sunt cifra 2, 6 și 7. Chiar dacă 7 este o cifră impară, poate trăi ceva foarte profund. Cifra 6 este numărul lui Venus, cifra frumuseții și își găsesc foarte ușor dragostea. Cei cu cifra de destin 1 pot avea o relație de cuplu destul de bună.

Persoanele cu cifra 3 sunt norocoși, dar nu din punct de vedere sentimental, pe partea aceasta scârție. Cei cu cifra 4 sunt stabili, își pot face o relație și să rămână acolo. Persoanele cu numărul de destin 5 sunt foarte pasionali, dar au tendința să se despartă. Dacă rămân cu cineva, vor face mulți copii.

Cifra 8 are probleme de obicei pe plan sentimental, se desparte destul de repede. Cifra 9 sunt cei mai dezavantajați în partea de relații”, a declarat numerologul Adam Stavarache pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT