Life

Cât de mult s-a îngrășat Puya. Cântărețul a ajuns de nerecunoscut – Foto

11.08.2020 | 17:07
Cat de mult sa ingrasat Puya Cantaretul a ajuns de nerecunoscut  Foto
Puya este unul din cei mai cunoscuți rapperi din România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântărețul Puya a ajuns de nerecunoscut! Fotoreporterii unui cunoscut site monden l-au surprins la mare cu câteva kilograme în plus, stând pe șezlong, iar din imagini se poate vedea că anii au trecut și peste celebrul artist.

Puya, de nerecunoscut la mare. Artistul s-a îngrășat destul de tare

Fostul membru al trupei „La Familia”, unde a făcut echipă cu Sișu are aproape 40 de ani, iar de la o vârstă încolo a început să nu mai țină cont de aspectul său fizic.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme nu a mai apărut în spațiul public, ci s-a dedicat complet vieții personale.

Paparazzii de la wowbiz.ro au obținut cele mai proaspete imagini cu hip-hoperul, iar acestea arată un bărbat cu totul diferit de cel care a devenit celebru cântând alături de Sișu.

Dragoș Grădescu, pe numele din buletin, s-a îngrășat destul de tare, potrivit imaginilor de la Mamaia.

ADVERTISEMENT

În fotografiile făcute de reporteri, Puya apare cu o șapcă pe cap și un tricou portocaliu.

Amendat din cauza unui concert susținut acum trei săptămâni la Mamaia

În urmă cu trei săptămâni, Dragoș fusese amendat de polițiști pentru că a încălcat restricțiile impuse de autorități, susținând un concert cu peste 500 de persoane într-un club din Mamaia.

„În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19,00-19,30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale.

ADVERTISEMENT

A fost aplicată sancţiunea prevăzută de art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei”, a transmis atunci Inspectoratul de Poliție Județeană din Constanța.

Vezi mai jos una din imaginile publicate de site-ul wowbiz.ro, în care se vede cu ochiul liber transformarea fizică a cântărețului:

ADVERTISEMENT
puya
Puya, la mare, cu câteva kilograme în plus. Imaginea aparține wowbiz.ro
Tags: