Life

Cât de mult s-a schimbat Andreea Răducan, fosta gimnastă care a câștigat aurul la Jocurile Olimpice de la Sydney – Foto

14.07.2020 | 10:44
Cat de mult sa schimbat Andreea Raducan fosta gimnasta care a castigat aurul la Jocurile Olimpice de la Sydney  Foto
ADVERTISEMENT

Andreea Răducan nu a mai fost văzută, în ultima vreme, în spațiul public, iar asta pentru că s-a concentrat pe studii și pe organizarea competiției Cupei de Gimnastică Andreea Răducan, pe care o administrează de 10 ani.

Fosta gimnastă arată foarte bine la cei 36 de ani pe care îi are, iar asta se datorează și faptului că a făcut sport întreaga viață.

ADVERTISEMENT

Campioana olimpică la Sydney este pasionată și de media, motiv pentru care a ales să studieze masterul în Jurnalism.

Andreea Răducan, mândră de performanțele în sport

Fosta sportivă postează pe internet imagini din timpul concursurilor la care a participat în tinerețe, dar mai ales cu medaliile sale, în special tablouri în care apare cu medalia de aur la gât. Ea privește cu nostalgie către vremurile în care gimnastica în România însemna ceva și suspină după foștii ei antrenori, despre care are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

„ Domnul Bellu și doamna Mariana sunt oameni care cunosc foarte bine fenomenul gimnasticii. A fost foarte important că în această perioadă în care nu au mai fost la lot sau în federație s-au ocupat de acești copii realmente talentați și la un nivel foarte bun de performanță. Ar fi mare, mare nevoie de dumnealor, dacă-și doresc, pentru că și eu am încercat foarte mult să-i aduc alături de mine în cadrul federației.

Au fost și persoane care au comentat că în spatele meu sunt cei doi antrenori. Eu am suficient orgoliu și mi-am asumat tot ceea ce am făcut, iar doamna Mariana a spus foarte clar oamenilor din gimnastică faptul că n-ar fi fost în situația în care sunt dacă dumneaei era în spatele meu, în ideea în care mi-ar fi spus ceea ce trebuie să fac. Lucrurile sunt foarte clare. Îi respect și îi apreciez foarte mult. Chiar cred că ar fi nevoie. Nu știu dacă își vor mai dori, dacă vor mai avea deschidere pentru a reveni în cadrul Federației Române de Gimnastică. Orice idee, orice sugestie pe care acești oameni o pot da este mai mult decât binevenită și trebuie apreciată.”, a spus Andreea Răducan, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Andreea Răducan este fostul președinte al Federației Române de Gimnastică, iar după doi ani și jumătate în funcție, fosta gimnastă și-a dat demisia, după ce România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Medaliată cu aur la Sydney

Andreea Mădălina Răducan a fost medaliată cu aur pe echipe și argint la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, multiplu medaliată cu aur și argint la campionatele mondiale de gimnastică artistică. De asemenea, Andreea Răducan este și comentator sportiv, jurnalist și lucrează pentru organizația Forul Olimpic Român.

ADVERTISEMENT