Life

Cât de mult s-a schimbat Augustin Viziru de când a devenit tată. Dezvăluirile emoționante ale actorului

11.01.2021 | 15:53
Cat de mult sa schimbat Augustin Viziru de cand a devenit tata Dezvaluirile emotionante ale actorului
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a devenit tatăl unei fetițe în urmă cu câteva luni, iar de atunci parcă a renăscut și este cu totul alt om. Câștigătorul de la „Ferma” a dezvăluit cât de mult l-a schimbat nașterea primului său copil. 

Actorul a întâlnit-o în 2019 pe femeia vieții lui, cea care i-a dăruit și o fetiță, pe care a ținut-o ascunsă până de curând, când a postat o poză de familie alături de ea și de cea mică.

ADVERTISEMENT

În trecut, actorul susținea cât se poate de clar că nu mai vrea să audă niciodată de relații serioase, dar se pare că blondina cu care formează un cuplu de doi ani i-a schimbat total părerea.

Cât de mult s-a schimbat Augustin Viziru de când a devenit tată

În vârstă de 40 de ani, Augustin Viziru este un bărbat împlinit, după ce iubita lui cu 14 ani mai tânără l-a făcut tată de fetiță. Actorul este mai fericit ca niciodată și a declarat că viața lui este complet diferită de când a venit pe lume Maria, în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la „Ferma: Orășeni vs. Săteni”, difuzat pe Pro TV, a vorbit recent despre rolul de tătic, care i se potrivește de minune. Deși nu este de mult timp împreună cu iubita lui, Laura, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales de când a apărut micuța în viața lor.

Sub imaginea de bărbat dur, care evită să vorbească în public despre sentimentele sale, se află un tată emoționat și fericit că are o fetiță care să-i lumineze zilele. Îndrăgitul actor devine foarte sensibil atunci când este vorba de fiica lui, lucru care se vede și în declarațiile publice.

ADVERTISEMENT

„Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a declarat Viziru în cadrul unei emisiuni TV.

Actorul Augustin Viziru, iubita și fiica sa, Maria
Augustin Viziru, alături de iubita lui și de fetiță. Sursa foto: Instagram

Ce a declarat despre planurile de căsătorie

Atunci când a fost întrebat dacă are de gând să o ducă pe iubita lui în fața altarului, Augustin Viziru a preferat să evite subiectul, afirmând că este o mamă devotată și că este cel mai norocos bărbat din lume cu o asemenea parteneră. Nu a spus dacă își dorește și al doilea copil, însă nici nu a negat această posibilitate.

ADVERTISEMENT

Actuala lui iubită, Laura, l-a făcut pentru prima dată tătic și i-a redat încrederea în iubire, după ce ani la rând a declarat că nu mai vrea să fie implicat într-o relație serioasă. În 2011, Augustin Viziru a suferit foarte mult după ce a fost înșelat de Oana Mareș, de care a divorțat în 2011.

A ținut-o „ascunsă” pe mama fetiței lui și nu a postat niciodată o fotografie alături de ea până în prima zi a lui 2021. Cu toate că aparițiile lui la televizor au fost destule, actorul a preferat să o țină pe Laura departe de ochii presei.

ADVERTISEMENT