Life

Cât de mult s-a schimbat Gabriela Spanic de-a lungul anilor. Actrița din Uzurpatoarea are 46 de ani – Foto

17.07.2020 | 19:44
Cat de mult sa schimbat Gabriela Spanic dea lungul anilor Actrita din Uzurpatoarea are 46 de ani  Foto
Cât de mult s-a schimbat Gabriela Spanic de-a lungul anilor. Actrița din Uzurpatoarea are 46 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Spanic a devenit cunoscută la începutul anului 2000, cucerind publicul datorită rolurile pe care le-a jucat în „Uzurpatoarea” și „Prizoniera”. Anii au trecut punându-și foarte frumos amprenta asupra chipului actriței din Venezuela.

Ajunsă la vârsta de 46 de ani, renumita actriță arată senzațional datorită sportului, dar și operațiilor estetice la care a apelat în ultimii ani. Considerată regina telenovelelor, vedeta s-a transformat incredibil în ceea ce privește aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Actrița a trecut în repetate rânduri pragul medicului estetician, apelând inclusiv la implanturi fesiere, deși nu a recunoscut niciodată acest lucru în mod oficial. Gabriela Spanic se mândrește cu un trup de invidiat și un abdomen plat la care visează orice femeie.

Gabriela Spanic, schimbare uimitoare. Cum arată actrița la 46 de ani

Gabriela Spanic și-a dorit unele îmbunătățiri ale aspectului fizic, în prezent fiind complet diferită față cum și-a obișnuit fanii. Actrița, care este și prezentatoare și cântăreață, pare total schimbată, în special la față, specialiștii spun că apelează adesea la filtre, dar și are și ceva intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, vedeta din Venezuela este extrem de urmărită în mediul online unde postează adesea imagini. Peste 1,7 milioane de persoane sunt la curent la evenimentele și activitățile pe care le desfășoară actrița care a ajuns în urmă cu mulți ani și în România.

Celebră pentru aparițiile sale televizate, Gabriela Spanic a apărut într-un serial românesc unde a jucat alături de Lucian Viziru despre care s-a zvonit la vremea respectivă că ar fi avut o scurtă idilă, însă niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă a fost căsătorită în perioada 1996 – 2002 cu actorul Miguel de Leon și are un copil, Gabriel de Jesús, venit pe lume în anul 2008, băiatul provenind dintr-o relație ulterioară.

View this post on Instagram

Te amo a tiempo mi Alex!! Forever!! #Repost @eldelagorravinotinto (@get_repost) ・・・ Foto #Paparazzi con #HuaweiP30Pro a mi @gabyspanictv recordando cuando la conocí!! 😍🔥 . Así fué nuestra historia: La conocí hace poco más de 2 años en unos de los hermosos paraisos de #Mexico #Acapulco, me contrataron para hacer una campaña de ropa, llegamos a nuestra locación, una mansión increible…Yo ansioso, sudaba más de la cuenta y apenas apareció esa hermosura caribeña, zaz!! Comencé a sudar de más…Su voz, sus ojos verdes imponentes, melena catira (güera) que deslizaba su escultural cuerpo…Imponía demasiado, aunque temblaba de nervios, me armé de valor para que no lo notara, comenzamos a trabajar y no lo podía creer, finalmente tenía posando frente a mi lente a una de las estrellas más importantes de america y mi país…Pedía ver resultados de los disparos en el display de la cámara y aunque no es nada confiable lo que allí se ve y pocos fotografos lo muestran, no podía negarme…ella quería verlo y negarme sería una total y absoluta grosería, además después de haberse cumplido mi sueño, todo lo que ocurria en esa producción era para mi simplemente perfecto!!🙌🏻 De ahí en adelante, ella USURPÒ mi corazón, trabajar y disfrutar de su amistad es y será siempre una Bendición!! 🙏🏻✨ Total!! Te amo a tiempo!! (Como dice ella) 😍❤️ . . . . #Gabyspanic #LaUsurpadora #Actriz #ActrizVenezolana #Actress #Acapulco #Fotografo #FotografoVenezolano #ElDeLaGorraVinotinto #Photo #Makeup

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Frumoasa actriță, momente de cumpănă după ce a fost otrăvită

În urmă cu aproximativ 10 ani renumita actriță din telenovele a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost otrăvită de propria asistentă, Maria Celeste Fernandez Babio. Femeia i-a spus doze mici de sulfat de amoniu în alimente, starea de sănătate a vedetei înrăutățindu-se treptat.

ADVERTISEMENT

Vedetei i s-a făcut rău în timp ce filma pentru telenovela „Soy tu duena”, producătorii chemând de urgență salvarea, Gabriela Spanic fiind internată la spitalul Angeles. Medicii de la Terapie Intensivă au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, în cele din urmă actrița fiind externată.

 

ADVERTISEMENT