Life

Cât de mult s-a schimbat Mari Fica după Survivor România 2022: ”De acolo te întorci alt om!”

Mari Fica simte că este altă persoană după experiența de la Survivor România 2022. Fosta concurentă din Republica Dominicană a povestit prin ce a trecut în junglă.
16.05.2022 | 23:12
Cat de mult sa schimbat Mari Fica dupa Survivor Romania 2022 De acolo te intorci alt om
Mari Fica, alt om după experiența de la Survivor România. Ce a povestit sportiva. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină s-a schimbat enorm pe parcursul săptămânilor în care a făcut parte din competiția renumită de la Pro TV. Sportiva a vorbit de părțile negative din reality show-ul moderat de prezentatorul Daniel Pavel.

Mari Fica, alt om după experiența de la Survivor România. Ce a povestit sportiva

Mari Fica credea că probele de la Survivor România 2022 sunt ușoare, însă când a ajuns să facă parte dintre concurenți și-a dat seama care este, de fapt, realitatea. Atleta a simțit pe propria piele durerile și întinderile musculare.

ADVERTISEMENT

„La început a fost greu… La TV pare mai simplu… Ziceam și eu, ce naiba cad ăia acolo pe traseu, nu reușesc să arunce, dar când simțeai că faci întindere doar pentru că te aplecai puțin.

Simțeai că făceai o tendinită doar pentru că încercai să legi ceva… noi ne degradam… Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem cumva. A fost greu…

ADVERTISEMENT

Când te întorci de acolo, te întorci alt om! Te bucuri și când vezi cât e ceasul! Înveți multe pe care nu cred că ai cum altfel să le înveți!”, a spus frumoasa blondină în emisiunea Vorbește lumea.

Mari Fica, de la gimnastică la atletism

Tânăra de 28 de ani a fost invitată în show-ul de la Pro TV în calitate de kinetoterapeut. Sportiva este expertă în recuperare medicală și spune că a dormit foarte multe nopți la locul de muncă, toți banii din concursuri fiind investiți în serviciu.

ADVERTISEMENT

În prezent, Mari Fica face parte din lotul național de seniori, la proba 400 de metri garduri, după ce anterior a primit cel mai bun rezultat din țară și a devenit Campioană Națională la proba 800 de metri, în primul an de juniorat.

Fosta concurentă de la Survivor România practică acest sport de foarte mulți ani, după ce înainte a făcut gimnastică, dusă de tatăl său, de la vârsta de 5 ani. Mari Fica are peste 120 de medalii câștigate în întreaga carieră.

ADVERTISEMENT