ADVERTISEMENT
Life

Cât de mult s-a schimbat Teo Trandafir de-a lungul anilor. Vedeta a împlinit 52 de ani – Foto

Autor: Bogdan Solomon | 02.06.2020 | 17:50
Cât de mult s-a schimbat Teo Trandafir de-a lungul anilor. Vedeta a împlinit 52 de ani - Foto
Teo Trandafir a împlinit 52 de ani. Este în continuare una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Sursa foto: Facebook

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi și continuă să ne binedispună fiecare după-amiază numai cum ea știe să o facă, în ciuda faptului că s-au scurs deja mai bine de trei decenii de la prima sa apariție pe micul ecran. La cei 52 de ani ai săi, Teo Trandafir a rămas la fel de veselă și optimistă, în ciuda încercărilor dificile pe care viața i le-a scos în cale de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir împlinește astăzi 52 de ani. Prezentatoarea TV a suferit transformări radicale de-a lungul timpului

S-a schimbat enorm de-a lungul timpului și este conștientă de acest lucru, însă promite că nimeni și nimic nu îi va putea răpi vreodată zâmbetul de pe buze. Asta datorită unei singure persoane, în jurul căreia mărturisește că se învârte întreg universul său. Este vorba despre Maia, frumoasa fiică ajunsă acum la vârsta adolescenței.

Nu regretă că a trecut prin atâtea experiențe neplăcute, pentru că toate acestea au transformat-o în femeia puternică și încrezătoare de astăzi. Cât despre secretul de a transmite buna dispoziție chiar și după trei decenii de activitate, realizatoarea emisiunii „Teo Show” este de părere că totul ține de puterea de a face ca lucrurile să funcționeze chiar și atunci când pare imposibil.

Consider că nimeni nu este interesat de câți ani faci o meserie, este important să îți dorești să o faci la fel de bine în fiecare zi. Ceea ce nu este posibil zilnic, uneori iese perfect, alteori nu.

ADVERTISEMENT

Este ca secretul unui chef, pentru care farmecul unui preparat nu constă să îi iasă bun și același, ci să iasă de fiecare dată minunat”, a dezvăluit Teo Trandafir într-un interviu acordat recent.

Cum i s-a schimbat viața din cauza pandemiei de coronavirus

Când vine vorba despre momentele dificile pe care le traversează atât țara noastră, cât și întreaga lume din cauza pandemiei de coronavirus, îndrăgita prezentatoare TV speră, așa cum o facem cu toții, ca lucrurile să revină cât mai curând la normal. Asta deși mărturisește că nu a avut parte de schimbări radicale, în condițiile în care emisiunea a continuat să fie difuzată, iar viața de noapte nu s-a numărat niciodată printre pasiunile sale.

În viața mea nu s-au întâmplat mari schimbări. Învârtindu-mă în jurul vârstei de 50 de ani, nu sunt genul care să tânjească după o seară la club. Și înainte de pandemie ieșeam la cumpărături o singură dată pe săptămână, mergeam la muncă de luni până vineri, veneam acasă la Maia și petreceam și înainte foarte mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

Singura deosebire este că acum copilul nu mai pleacă la școală, ci face școală online de acasă. În afară de inconvenientul completării celebrei declarații, nu a fost o mare diferență.

De la o vârstă încolo, ziua de naștere nu mai este nici ea cine știe ce amuzament… Nu am un plan anume. Voi vedea ce se va întâmpla. Dar sigur Maia va fi unul dintre invitații principali!” a mai spus Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!