Life

Transformarea uluitoare a Laurei Andreșan la un an după ce a devenit mamă. Iubita lui Grasu XXL a slăbit considerabil – FOTO

26.06.2020 | 10:12
Transformarea uluitoare a Laurei Andresan la un an dupa ce a devenit mama Iubita lui Grasu XXL a slabit considerabil  FOTO
Laura Andreșan. FOTO: Facebook
ADVERTISEMENT

Laura Andreșan a devenit mamă în iunie 2019, iar în perioada sarcinii s-a îngrășat considerabil. Soția lui Grasu XXL s-a plâns de nenumărate ori de grăsimea cumulată în perioada sarcinii, dar și de picioarele veșnic umflate.

Efortul însă a meritat, căci pe lângă faptul că are o fetiță minunată, fosta jurnalistă și vedetă de televiziune a slăbit foarte mult, recăpătându-și formele care au consacrat-o.

ADVERTISEMENT

De profesie psiholog, soția lui Grasu XXL trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, căci este împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Laura Andreșan și-a revenit spectaculos după naștere

Fosta cântăreață și vedetă TV s-a retras din viața publicăși s-a dedicat cu totul vieții de familie, dar mai ales noii sale profesii, de psiholog. Dacă pe vremuri făcea furori cu aparițiile sale necenzurate, în prezent, Laura Andreșan este o femeie așezată la casa ei, care se bucură de lucruri simple.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Dar mami uite o nestemata, te loc flumos lasă-ma sa-ti adun comoli (a se citi pietre) #motheranddaughter #girlsdayout #atrestaurant #mummy #mummyanddaughter #mummylife #mummylove #daughter #dautherlove💕💕💕💕 #meandmybabygirl #motherhood #childhood #onelittlegirl #bigsoul #onemilionfeelings #perfectlittlegirl #mygod #mydaughter❤️ #myeverything❤️ #myempress💜

A post shared by Laura Maria Andresan (@lauramariaandresan) on


Vedeta petrece cele mai frumoase momente alături de fiica ei, dar și de Grasu XXL, împreună au o relație de mai bine de 10 ani. Cei doi sunt un cuplu discret care pare destul de echilibrat.

 

View this post on Instagram

 

@momsformoms.ro Eu zilnic ii mulțumesc imparatesei, pentru ca exista, pentru ca suntem împreuna și separate, pentru ca e magnifica, chiar și atunci când nu e tocmai supermagnifica 🤪 și mai nou, cred ca zic peste 100 de mulțumesc zilnic pentru muuulte pietre. Despre “mulțumesc” am preluat o perspectiva dintr-un grup Montessori care merita distribuită (in special intr-un grup de SuperMoms ca noi #educatedmoms) Sharing this Montessori tip because it has been life changing for me. The power of thank-you! If you struggle like I do to refrain from saying “good job” or “nice work” etc, try replacing it with thank-you. I have found it groundbreaking in helping me change the habit of giving praise. It’s powerful because it can be used in so many situations! And it can even help reinforce positive/desirable behaviors. Examples where I use thank-you every day: ❤ The child uses the toilet successfully, brushes their teeth and hair, washes their hands or performs some other kind of self care – “thank-you for taking care of yourself.” 💛 The child completes a work – “thank-you for sharing that with me/letting me witness your work.” 💚 The child follows an instruction or request – “thank you for listening/cooperating.” 💙 The child is continously asking (nagging) for food or something else you can’t provide right now – “thank-you for being patient. I know it can be hard to wait.” #montessori #montessoriathome #montessoriprinciples #momsformoms #educatedmoms #realmoms #authenticmoms #facebookgroup #bestfacebookgroupformoms #momslive #momslove #womenarepower #womenaresacred #womensupportingwomen #mummylife #childhood #childdevelopment #childpsychology #mamepentrumame #mameautentice #mamereale #viatademama #copilarie #maternitate #celmaicoolgrupdemame #mameeducate #haipefacebook #linkinbio👆

A post shared by Laura Maria Andresan (@lauramariaandresan) on

Atât artistul, cât și medicul psiholog s-au declarat împliniți de nenumărate ori, iar dragostea le-a fost întărită și de venirea pe lume a fetiței lor.

ADVERTISEMENT

Laura Andreșan a slăbit foarte mult la un an de când a devenit mămică. Vedeta arată foarte bine, formele rubensiene dispărând după lungi ore petrecute în sala de sport, cel mai probabil.

 

View this post on Instagram

 

Ar trebui să-l lăsăm pe copil să achiziţioneze atâtea informaţii de natură sexuală cât cere dezvoltarea dorinţei sale de cunoaștere?? “La întrebarea –cum se face un om?- mama lui a repetat explicația pe care i-o dăduse deseori. De astă dată a devenit mai vorbăreț și i-a spus mamei că guvernanta i-a spus (părea să fi auzit acest lucru și de la altcineva) că barza aduce bebelușii. ‘Asta e doar o poveste’, a zis mama lui. Fritz-Copiii familiei L mi-au spus că iepurele de Paște nu a venit de Paște, ci guvernanta a fost aceea care a ascuns lucrurile în grădină. Aveau dreptate- a răspuns ea. Fritz- Iepurele de Paște nu există, nu-i așa? Asta e doar o poveste? Mama băiatului- Desigur Fritz- Dar cine aduce și aranjează bradul? Mama băiatului- Părinții Fritz- Și nu există nici îngeri, și asta e tot doar o poveste? Mama băiatului- Nu, nu există îngeri, asta e tot o poveste. În mod evident, aceste informații, nu au fost asimilate cu ușurință, căci la încheierea conversației a întrebat, după o pauză scurtă: Dar lăcătușii există nu-i așa? Ei sunt reali. Căci altfel cine ar face cutii? (…) A două zi m-a întrebat- cum cresc oamenii? “… https://m.facebook.com/profadesex/videos/?ref=page_internal&mt_nav=0 #childdevelopment #therapystories #melanieklein #childpsychology📚 #intelectualinhibition #therapyvideos #parenting #educatedmoms #educatedparents #happykids #sexualeducation #thetruthaboutreligion #howwetalktoourchildren #aboutsex #aboutgod #apsychoanalyticperspective #parintieducati #copiisanatosi #cumvorbimcucopii #despresex #despredumnezeu #pericoleleminciunii #inhibitiaintelectuala #povestidinterapie #fritz5ani

A post shared by Laura Maria Andresan (@lauramariaandresan) on

În imaginile postate de soția lui Grasu XXL putem observa cât de fericită este în postura de mămică, dar și pentru că nu mai are probleme cu kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Celebră  pentru aparițiile și dezvăluirile sale

Laura Andreșan are 38 de ani și de-a lungul timpului a fost jurnalistă, cântăreață și vedetă în revistele pentru adulți. A lucrat la Ziarul Curentul, însă cunoscută a devenit după ce a făcut mărturisiri uimitoare despre relațiile pe care le-a avut cu numeroși fotbaliști și oameni politici. Ea a fost prima femeie din România care a pozat în numărul 6 al revistei pentru adulți Penthouse.

Un alt scandal în care a fost implicată a fost atunci când l-a acuzat pe Liviu Negoiță de hărțuire sexuală, prezentând o casetă înregistrată în timpul unui interviu realizat la casa acestuia. PSD-istul a negat toate acuzațiile în acest sens.

O altă apariție scandaloasă a fost la MTV România, unde Laura și-a dezgolit sânii fără acordul producătorilor emisiunii. Televiziunea a fost amendată, la momentul respectiv, cu 50 de milioane lei vechi.

De asemenea, soția lui Grasu XXL a realizat în 2005 primul videoclip porno din România. În 2003 a fost lansat și un joc erotic, Misterele Laurei.

Vedeta a avut relații de iubire cu Adrian Mutu, Ianis Zicu sau Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT