Life

Cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el. Foto

FANATIK vă arată cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el.
27.05.2021 | 20:57
Cat de mult seamana Rikito Watanabe cu fratele sau Concurentul de la Chefi la cutite se mandreste cu el Foto
Cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el. Foto Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La doar 26 de ani, japonezul este unui dintre favoriții acestui sezon. El a reușit să cucerească jurații dar și fanii emisiunii.

Rikito Watanabe s-a dovedit a fi o fire mai emotivă, reușind chiar să plângă de fericire la una din ediții. El a cucerit publicul, dând dovadă de empatie, ajutându-și colegii.

ADVERTISEMENT

Cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el

Tânărul are o mare pasiune pentru bucătărie și dorește să demonstreze că se pricepe la gătit. În preselecții, el a impresionat jurații cu un preparat care le-a lăsat apă în gură.

Rikito are un frate mai mic. Cei doi seamă ca două picături de apă, lucru semnlat și de internauții care-i urmăresc activitatea, și sunt foarte apropiați, dovadă stând postările de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tânărul bucătar se mândrește cu familia sa și se bucură de momentele în care poate petrece timp alături de Fredo, fratele lui.

„O zi obișnuită în Belarus alături de fratele meu!,” a scris el în descrierea unei imagini în care apar cei doi.

ADVERTISEMENT
Rikito și Fredo Watanabe
Rikito și Fredo Watanabe
Sursa foto: Instagram

Imaginile în care apar cei doi sunt numeroase, semn că relația acestora este una apropiată. Se pare că momentele speciale în familie sunt importante pentru Rikito, care a recunoscut că este un familist convins.

Rikito și Fredo Watanabe
Rikito și Fredo Watanabe
Sursa foto: Instagram

Rikito Watanabe, urmărit de ghinion în dragoste

Dacă în plan familial totul pare să meargă de minune pentru concurentul de la Chefi la cuțite, acesta nu se poate mândri cu același lucru în ceea ce privește dragostea, scrie SpyNews.

ADVERTISEMENT

Rikito este urmărit de ghinioane. Fire deschisă, acesta a recunoscut că de fiecare dată când s-a îndrăgostit, a avut de suferit. Acesta a declarat că încă nu a trecut peste o relație care s-a încheiat acum patru ani.

Japonezul locuiește în România de opt ani. În acest timp, el a precizat că nu a reușit să înțeleagă femeile din țara noastră și a avut de suferit din această cauză.

Din punctul lui de vedere, româncelor le sclipesc ochii după bani, iar sentimentele sunt mai puțin importante. Tatăl acestuia este căsătorit cu o femeia din țara noastră.

ADVERTISEMENT