ADVERTISEMENT
Life

Cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el. Foto

FANATIK vă arată cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el.
Autor: Cerasela Stafie | 27.05.2021 | 20:57
Cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el. Foto
Cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el. Foto Sursa foto: Instagram

La doar 26 de ani, japonezul este unui dintre favoriții acestui sezon. El a reușit să cucerească jurații dar și fanii emisiunii.

ADVERTISEMENT

Rikito Watanabe s-a dovedit a fi o fire mai emotivă, reușind chiar să plângă de fericire la una din ediții. El a cucerit publicul, dând dovadă de empatie, ajutându-și colegii.

Cât de mult seamănă Rikito Watanabe cu fratele său. Concurentul de la Chefi la cuțite se mândrește cu el

Tânărul are o mare pasiune pentru bucătărie și dorește să demonstreze că se pricepe la gătit. În preselecții, el a impresionat jurații cu un preparat care le-a lăsat apă în gură.

Rikito are un frate mai mic. Cei doi seamă ca două picături de apă, lucru semnlat și de internauții care-i urmăresc activitatea, și sunt foarte apropiați, dovadă stând postările de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tânărul bucătar se mândrește cu familia sa și se bucură de momentele în care poate petrece timp alături de Fredo, fratele lui.

„O zi obișnuită în Belarus alături de fratele meu!,” a scris el în descrierea unei imagini în care apar cei doi.

Rikito și Fredo Watanabe
Rikito și Fredo Watanabe
Sursa foto: Instagram

Imaginile în care apar cei doi sunt numeroase, semn că relația acestora este una apropiată. Se pare că momentele speciale în familie sunt importante pentru Rikito, care a recunoscut că este un familist convins.

ADVERTISEMENT
Rikito și Fredo Watanabe
Rikito și Fredo Watanabe
Sursa foto: Instagram

Rikito Watanabe, urmărit de ghinion în dragoste

Dacă în plan familial totul pare să meargă de minune pentru concurentul de la Chefi la cuțite, acesta nu se poate mândri cu același lucru în ceea ce privește dragostea, scrie SpyNews.

Rikito este urmărit de ghinioane. Fire deschisă, acesta a recunoscut că de fiecare dată când s-a îndrăgostit, a avut de suferit. Acesta a declarat că încă nu a trecut peste o relație care s-a încheiat acum patru ani.

ADVERTISEMENT

Japonezul locuiește în România de opt ani. În acest timp, el a precizat că nu a reușit să înțeleagă femeile din țara noastră și a avut de suferit din această cauză.

Din punctul lui de vedere, româncelor le sclipesc ochii după bani, iar sentimentele sunt mai puțin importante. Tatăl acestuia este căsătorit cu o femeia din țara noastră.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!