Life

Cât de pretențios este Adi Sînă! Anca Serea a spus de la ce obiceiuri nu se abate: „I se strică ziua”

Anca Serea a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei cu Adi Sînă și a spus care sunt obiceiurile de la care artistul nu se abate niciodată.
20.11.2022 | 15:03
Cat de pretentios este Adi Sina Anca Serea a spus de la ce obiceiuri nu se abate I se strica ziua
Anca Serea a spus care sunt obiceiurile de la care Adi Sînă nu se abate. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă au aniversat de curând șapte ani de la nuntă. Au o familie împlinită, afaceri și succes, iar despre viața personală nu vorbesc foarte mult. Totuși, vedeta a dezvăluit care este obiceiul de la care soțul său nu se abate niciodată.

Ce obicei are Adi Sînă. Nu există zi în care să se abată de la el

Anca Serea și Adi Sînă au sărbătorit recent șapte ani de când s-au căsătorit legal și în fața lui Dumnezeu. Totuși, ei sunt împreună de mai bine de un deceniu, timp în care și-au clădit o familie și dețin afaceri. 

ADVERTISEMENT

Mereu aranjat la patru ace, vedeta a dezvăluit că soțul său are obiceiuri de la care nu se bate niciodată înainte de culcare.

Adi Sînă trebuie să doarmă doar pe o anumită a patului. De asemenea, lenjeria nu poate fi șifonată, ci călcată la dungă și apretată, semn că ordinea și organizarea sunt mai mult decât importante pentru solist.

ADVERTISEMENT

„Adi doarme doar pe partea dreaptă a patului, iar eu pe partea stângă! Are ritualul lui. Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat!

Altfel, el nu poate să doarmă!”, a declarat Anca Serea pentru Click.ro. 

Adi Sînă nu doarme dacă perdelele și draperiile nu sunt bine aliniate

De altfel, draperiile și perdelele de la geamul încăperii în care Adi Sînă se odihnește trebuie să fie trase bine și aliniate, ca nicio rază de soare să nu-și facă loc printre acestea pentru a-i strica somnul.

ADVERTISEMENT

„La fel draperiile de la ferestre, trase toate la linie, ca nu care cumva să intre o rază de lumină dimineața că, gata, i-ai stricat somnul și ziua.

E adevărat că se mai întâmplă uneori să mai dormim cu doi copii între noi, dar lui nu-i place asta! E disciplinat din cale afară!”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune.

ADVERTISEMENT
Tags: