Life

Cât de schimbată e Magda Pălimariu cu o lună înainte să nască. Imaginile care spun totul. Cum arată acum

Magda Pălimariu le-a arătat fanilor modificările prin care a trecut de când a aflat că va fi mamă pentru prima oară. Cât de mult a luat în greutate vedeta Pro TV.
14.07.2022 | 18:01
Cum arată Magda Pălimariu cu o lună înainte de naștere. Cât a luat în greutate. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât de schimbată e frumoasa șatenă cu o lună înainte să nască! Imaginile pe care le-a distribuit recent spun totul. Prezentatoarea urmează să aducă pe lume un băiețel în prima parte a lunii august și va fi zodia Leu ca și ea.

Cum arată Magda Pălimariu cu o lună înainte de naștere. Cât a luat în greutate

Magda Pălimariu a intrat de ceva vreme în ultimul trimestru de sarcină și mai are numai o lună până va fi mamă pentru prima oară. Vedeta de la Pro TV nu a luat foarte mult în greutate, însă schimbările se resimt din alte puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea rubricii meteo și-a dorit foarte mult să aducă pe lume un copil și dorința i se va îndeplini în curând la vârsta de 42 de ani. Moderatoarea s-a obișnuit deja cu ideea că trebuie să-i poarte de grijă celui mic.

„Odată cu apariția sarcinii, pe lânga bucurie și fericire, am cunoscut o serie de modificări la nivel metabolic, dar și psihic. Este incredibil cum se poate modifica totul în doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Am luat în greutate destul de mult, însă totul a fost treptat, așa că m-am obisnuit cu fiecare zi care a trecut. Ca viitoare mamă trebuie să te obișnuiești cu noul statut psiho-social.

Responsabilitățile care îți revin declanșează adesea în cele nouă luni de sarcină schimbări dese și bruște ale stării de dispoziție”, a scris vedeta Pro TV pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu, stări ciudate de când este însărcinată

Magda Pălimariu a trecut prin diverse stări de când a aflat că este însărcinată. Dacă în primele 5 luni i-a fost greață, s-a simțit obosită și a avut dureri, iată că acum recunoaște că a avut și alte simptome din cauza hormonilor.

Frumoasa șatenă a trecut de la tristețe la a fi distrasă și incapabilă de a se concentra. În plus, emoțiile puternice că urmează să fie mamă în curând i-au dat mari dureri de cap, dar și o mare bucurie în același timp.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Magda Pălimariu simte că este binecuvântată cu acest miracol care crește în pântecele sale. Totodată, este recunoscătoare pentru băiețelul care urmează să apară în viața sa peste numai o lună.

ADVERTISEMENT