Fotbal international

Cât de sexy e Kolinda Grabar-Kitarovic, președintele Croației

12.07.2018 | 12:49
Președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a încins atmosfera cu pozele sexy înaintea Campionatului Mondial
ADVERTISEMENT

Președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a fost una dintre cele mai sexy prezențe de la Campionatul Mondial din Rusia. Șeful statului croat a atras atenția la meciul din sferturile de finală pe care croații l-au câștigat la loviturile de departajare în fața țării gazdă.

Kolinda Grabar-Kitarovic, în vârstă de 50 de ani, este al patrulea președinte de când Croația și-a câștigat independența. Născută la Rijeka, Kolinda este căsătorită cu Jakov Kitarovic din 1996 și au împreună doi copii, Katarina (17 ani) și Luka (15 ani). Ea vorbește fluent croata, engleza, spaniola și portugheza, dar înțelege și germana, franceza și italiana.

Kolinda Grabar-Kitarovic, președintele Croației, poze sexy pe plajă

Cu un decolteu generos şi o talie de invidiat, președintele Croației nu este doar un chip frumos. Ea a fost ambasadoare la Washington, a fost asistenta secretarului general al ONU şi a condus diplomaţia croată.

Grabar-Kitarovic a fost în vizită în România în octombrie 2017, atunci când s-a întâlni la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis. Însă, președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, este mult mai cunoscută pentru pozele sexy pe plajă în care a fost surprinsă de paparazzi.

Președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a încins atmosfera cu pozele sexy înaintea Campionatului Mondial
Președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a încins atmosfera cu pozele sexy înaintea Campionatului Mondial

Kolinda Grabar-Kitarovic a fost prezentă la meciul cu Rusia din sferturile de finală, câștigat de Croația la loviturile de departajare. Ea a urmărit partida alături de premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, și de președintele FIFA, Gianni Infantino, iar la finalul întâlnirii a mers în vestiar unde a cântat și a dansat alături de jucătorii lui Zlatko Dalic.

Kolinda Grabar-Kitarovic ar putea fi prezentă la finala Campionatului Mondial

Înaintea meciului Croația – Anglia, președintele  Kolinda Grabar Kitarovic s-a întâlnit la summit-ul NATO de la Bruxelles cu premierul Marii Britanii, Theresa May, și i-a oferit un tricou al naționalei croate cu numărul 10. Șeful statului croat ar putea fi prezentă la Moscova duminică, la finala Campionatului Mondial.

Kolinda Grabar-Kitarovic nu a putut fi prezentă la Moscova pentru semifinala cu Anglia, dar le-a transmis un mesaj de felicitare jucătorilor de la Bruxelles, acolo unde participă la summit-ul NATO. ”E posibil, băieți. Bravo, Vatreni! Bravo, tuturor! Croația este în finală!”, a scris Kolinda Grabar-Kitarovic pe contul de Facebook, după ce Croația a învins Anglia și s-a calificat în prima finală de Campionat Mondial din istorie. Ivan Perisic şi Mario Mandzukic au marcat golurile micuţiei naţionalei şi  au scos lumea pe străzile din Zagreb.

Franţa – Croaţia este finala Campionatului Mondial 2018. Meciul se va juca duminică, de la ora 18:00, pe stadionul “Lujniki” din Moscova, unde croaţii au eliminat Anglia în semifinală. Europenii îşi asigură, în aceste condiţii, al patrulea trofeu consecutiv în cea mai importantă competiţie.

Tags: