Life

Cât de superbă este mama concurentei Andra Volos de la Puterea Dragostei – Foto

16.09.2020 | 23:53
Cat de superba este mama concurentei Andra Volos de la Puterea Dragostei  Foto
ADVERTISEMENT

Andra Volos are motiv de mândrie, căci mama ei este de-o frumusețe răpitoare. Tânăra se laudă pe Instagram cu cea care i-a dat viață, iar la postările pe care le face primește mii de aprecieri și comentarii.

Este una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei și pentru că i se face dor des de mama ei, Andra o postează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Acum se vede cu ochiul liber cui i-a moștenit bruneta trăsăturile fizice, căci este una dintre cele mai frumoase fete din casa iubirii de la Kanal D.

Andra este dependentă de mama ei

Pentru concurenta de la Puterea Dragostei, mama ei este cea mai bună prietenă și totodată persoana în care se încrede cel mai mult. Tânăra locuiește în Italia cu familia ei, însă după ce a acceptat să revină în show-ul de la tv a luat zborul către Istanbul.

ADVERTISEMENT

La fel de cochetă ca și fiica ei, mama tinerei este o femeie căreia îi place să iasă în evidență, să se îngrijească și să arate mereu impecabil, iar drept dovadă stau imaginile în care apare de la diferite ocazii în care se întâlnește cu fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Andra Volos, alături de mama ei
Andra Volos, alături de mama ei

Relație tumultoasă cu Bogdan Mocanu

După lungi despărțiri și împăcări, Andra Volos și iubitul ei și-au spus adio încă o dată, iar ruptura pare să fie definitivă. Motivele despărțirii ar fi multe, iar printre cele mai enunțate ar fi că artistul a preferat cariera, dar și o altă fată. Este vorba de Ștefania de la Puterea Dragostei, o altă concurentă cu lipici la bărbați.

ADVERTISEMENT

„După ce a plecat l-am simțit foarte rece. A mers să filmeze cu fete pe yacht, eu fiind geloasă. Am văzut postările alea cu fetițele, i-am zis că e cam nesimțit pentru că eram împreună.Aveam și planuri de viitor, să vin înapoi în București și să ne mutăm din nou împreună. Bogdan a ales cariera în loc de iubire sau poate nu mai are iubire față de mine și atunci nu putem să judecăm”, a mărturisit  Andra Volos.