Life

Cât de superbă s-a făcut fiica lui Răzvan Simion. Ianca este o adolescentă cu chip de fotomodel

26.11.2020 | 11:08
Cat de superba sa facut fiica lui Razvan Simion Ianca este o adolescenta cu chip de fotomodel
ADVERTISEMENT

Fiica lui Răzvan Simion este o adolescentă în toată regula. La cei 16 ani pe care îi are, tânăra este pasionată de cărți și scris, pasiune pe care deprins-o de la mama sa, Diana Simion, de altfel iubitoare de lectură și fostă jurnalistă.

Răzvan Simion are doi copii din prima căsătorie, pe Ianca și pe Tudor, cu care ține legătura constant. Fiica adolescentă a prezentatorului X Factor este fără doar și poate de-o frumusețe răpitoare, dar și o persoană discretă, însă iubitoare și de social media.

ADVERTISEMENT

Pe Instagram, Ianca postează imagini artistice prin care își arată frumusețea, moștenire de la mama sa, dar și activitățile de zi cu zi. Tânăra are o viață normală în orașul de pe Bega, unde trăiește simplu și frumos, ca orice adolescent de vârsta sa.

Ianca și Tudor, copiii lui Răzvan Simion, trăiesc în Timișoara cu mama lor

După divorțul din 2015 de Diana, cea care i-a fost alături mai bine de 15 ani, cei doi copii s-au mutat împreună cu mama lor în Timișoara, orașul de suflet al fostei partenere de viață și totodată locul în care și-au început povestea de dragoste.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neatza a rămas în București pentru a-și continua relația cu Lidia Buble, de care s-a despărțit anul acesta după 5 ani, dar și proiectele profesionale de la Antena 1.

Fosta soție, Diana Simion, și-a ridicat o casă de una singură, iar de un an zâmbește din nou, căci și-a găsit, în sfârșit, jumătatea într-un tânăr fermecător pe nume  Biță Radu, bărbatul care a reușit să o cucerească prin lucruri simple și modeste. Acesta este patron al unui restaurant bine cotat din Timișoara, unde Diana se implică direct în promovarea sa.

ADVERTISEMENT

De curând, chiar de ziua lui, Radu a cerut-o de soție pe fosta parteneră de viață a matinalului de la Neatza, iar răspunsul a venit cu o notă de bucurie, iar după eveniment au curs râuri de șampanie.

Cei doi copii ai lui Răzvan au o relație specială cu iubitul Dianei și împreună se comportă ca o familie.

ADVERTISEMENT