News

Cât e de frumoasă Daniela Machidon, concurenta din Chișinău care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu la Românii au Talent. FOTO

30.03.2019 | 08:33
Iată cât este de frumoasă Daniela Machidon, concurenta din Chișinău care a luat Golden Buzz

Daniela Machidon a surprins cu talentul și cu frumusețea sa. Ediția din 29 martie de la Românii au Talent a surprins cu al patrulea Golden Buzz, de data aceasta, oferit de către Florin Călinescu. Juratul a rămas mut de uimire când a auzit-o pe frumoasa moldoveancă, astfel că nu a stat pe gânduri și i-a oferit ocazia de a pleca direct în etapa visată de mulți. Cine este tânăra și cu ce se ocupă, de fapt, în viața reală? (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO)

Cât e de frumoasă Daniela Machidon, concurenta care a primit Golden Buzz!

Daniela Machidon este concurenta din Chișinău care a pus mâna pe cel de-al partrulea Golden Buzz! Tânăra i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu vocea și frumusețea sa. Aceasta este studentă la Facultatea de Medicină, însă, nu știe sigur dacă dorește să urmeze cariera de medic.

Blondina a ridicat sala în picioare și a reușit să fie aplaudată minute în șir. Florin Călinescu s-a arătat interesat să își doneze corpul facultății unde studiază Daniela pentru a putea face practică pe el. “Oricum, organele mele sunt fleaşcă. Bisturiul tău ar intra ca în brânză. De fapt, am să semnez chiar acum contractul pentru donare”, a spus Florin Călinescu.

Daniela Machidon, studenta la medicină care a luat Golden Buzz-un la Românii au Talent
Daniela Machidon, studenta la medicină care a luat Golden Buzz-un la Românii au Talent

Daniela Machidon a primit cel de-al patrulea Golden Buzz

Daniela Machidon este tânăra care a uimit cu momentul prezentat pe scena de la Românii au Talent. Cu toate că are o voce superbă, aceasta a cântat doar la karaoke. “Eu nu stau să calculez ca Andi Moisescu. Este o chestie subiectivă. Mai vreau s-o văd o dată”, a declarat Florin Călinescu.

Tânăra studentă la medicină a mai câștigat u n concurs în anul 2016. Acela s-a desfășurat în Republica Moldova și i-a adus în buzunare premiul de 35 de mii de lei.”A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, a afirmat Andi Moisescu, după reprezentația blondinei.