Sport

Cât îl costă pe Gigi Becali deplasarea FCSB-ului în Norvegia: ”Două săptămâni de cantonament în Spania”

FCSB a pierdut 1-2 manșa întâi cu Viking Stavanger din play-off-ul Conference League, dar păstrează șanse de calificare în grupe. Gigi Becali nu se uită la bani. Plătește o mică avere pentru deplasarea în Norvegia.
19.08.2022 | 19:29
Cat il costa pe Gigi Becali deplasarea FCSBului in Norvegia Doua saptamani de cantonament in Spania
Gigi Becali speră că FCSB se va califica în grupele Conference League și cheltuie o mică avere cu deplasarea echipei în Norvegia pentru returul cu Viking. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este la 90 de minute de calificarea în grupele Conference League. Deși a fost învinsă, acasă, de Viking, roș-albaștrii sunt convinși că pot întoarce rezultatul. Gigi Becali nu se uită la costuri și scoate din buzunar o sumă importantă pentru deplasarea în ”Țara fiordurilor”.

Mihai Stoica a dezvăluit cheltuielile FCSB cu deplasarea în Norvegia

Gigi Becali a investit sume considerabile în campania de transferuri din această vară pentru ca FCSB să revină în grupele competițiilor continentale intercluburi.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri le oferă fotbaliștilor lui Nicolae Dică cele mai bune condiții pentru a face performanță. Toată deplasarea o va costa în jur de 150.000 de euro pe FCSB, pentru ca jucătorii să aibă cele mai bune condiţii.

”Deplasarea în Norvegia ne costă cât două săptămâni în cantonament în Spania, adică 150.000 de euro. Vom pleca marți, cu charter-ul, doar el e 105.000 de euro”, a explicat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Costurile de cazare și diurnele jucătorilor. La hotelurile din Stavanger o noapte de cazare costă între 100 și 800 de euro, în funcție de locația aleasă, conform platformei booking.

La aceste sume se adaugă și diurnele fotbaliștilor și ale staff-ului, dar pot apărea și cheltuieli neprevăzute care pot ridica valoarea totală a deplasării la peste 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Când se joacă Viking – FCSB

Manșa a doua din play-off-ul Conference League dintre Viking și FCSB este programată săptămâna viitoare, joi, 25 august, de la ora 20:00, la Stavanger.

Până atunci roș-albaștrii nu vor mai disputa nici un joc oficial, după ce Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca partidele programate în acest week-end, în cadrul etapei a 6-a din SuperLigă să fie amânate.

ADVERTISEMENT

Forul condus de Gino Iorgulescu a răspuns astfel, solicitărilor cluburilor CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova de a beneficia de mai mult timp pentru pregătirea manșelor secunde din play-off-ul Conference league.

Niciuna dintre cele trei echipe nu au reușit să câștige meciurile pe care le-au disputat joi. Oltenii au remizat la Severin 1-1 cu Hapoel Be’er Sheva, campioana României a făcut 0-0 la Maribor, iar roș-albaștrii au pierdut 1-2, pe Arena Națională.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 7,90 este cota pentru ”meciul se va decide în reprizele de prelungiri” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT