Life

Cât de mare i-a crescut burtica de gravidă Ginei Pistol. Cum arată într-o rochie mulată

14.12.2020 | 13:08
Cat de mare ia crescut burtica de gravida Ginei Pistol Cum arata intro rochie mulata
ADVERTISEMENT

Gina Pisto, așteaptă cu nerăbdare ca fetița ei să vină pe lume, iar burtica ei de gravidă se mărește pe zi ce trece. Blondina și-a pius în evidență burtica cu ajutorul unei rochii mulate.

Iubita lui Smiley se bucură de perioada sarcinii și de timpul petrecut alături de partenerul ei. Cdi doi sunt împreună de peste trei ani și acum urmează să devină părinți, eveniment pe care îl așteaptă cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol nu își ascunde deloc sarcina avansată. Din contră, vedeta a ales să poarte o rochie mulată și plină de paiete, semn că este foarte fericită în ipostaza de viitoare mămică.

Cât de mare i-a crescut burtica de gravidă Ginei Pistol. Cum arată într-o rochie mulată

Gina Pistol este o prezență activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii ei diverse momente și experiențe din viața personală, dar și clipuri video din culisele show-ului culinar „Chefi la cuțite”, unde filmează pentru următorul sezon.

ADVERTISEMENT

Cu toate că sarcina ei este una avansată, vedeta nu a renunțat la filmări și petrece zile întregi alături de colegii ei de platou pentru a le aduce fanilor emisiunea preferată. Blondina a fost nevoită să renunțe la „Asia Express”, cel puțin anul acesta, pentru că sarcina nu-i permite să lipsească atât de mult.

Prezentatoarea de la Antena 1 este fericită că va avea un copil, mai ales că medicii i-au spus, cu ceva timp în urmă, că șansele să devină mămică sunt foarte mici. În plus, blondina tocmai a împlinit 40 de ani, așa că riscul a fost și mai crescut.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol își etalează burtica de gravidă. Sursa foto: Instagram

Fotografia a strâns deja peste 50.000 de aprecieri în doar 15 ore de la postare, dar și sute de comentarii de laud. „Cea mai frumoasă femeie însărcinată”, „Ești superbă!”, „Ești superbă Gina, naștere ușoară Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Gin Pistol este foarte fericită că în viața ei s-a întâmplat o astfel de minune și este recunoscătoare pentru orice moment.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur foarte mult de minunea pe care o trăiesc în momentul acesta. Îmbrățișez orice durere sau orice mici probleme care apar. Prefer să le trăiesc decât să nu le trăiesc niciodată. Eu m-am implicat foarte mult în creșterea fratelui meu mai mic pentru că fac parte din generația crescută cu cheia la gât. Mama a fost nevoită să se întoarcă la muncă destul de repede și cumva fratele meu, mai mic cu 5 ani, a rămas în grija mea.”, a declarat blondina pentru matinalul ‘Neatza cu Răzvan și Dani, informează a1.ro.

Smiley și Gina Pistol au încercat să-și țină relația departe de ochii presei și au avut aceleași intenții și cu sarcina, pe care ar fi vrut să o dezvăluie la momentul potrivit. Din păcatete, sursele au fost cu un pas înaintea lor, însă acum nu mai contează, pentru că amândoi sunt în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT