Fotbal intern

Cât o costă pe FCSB să joace la Piteşti. Gigi Becali va plăti o sumă mică pentru arena “Nicolae Dobrin”

16.11.2018 | 10:55
Cat o costa pe FCSB sa joace la Pitesti Gigi Becali va plati o suma mica pentru arena Nicolae Dobrin
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat cât o va costa pe FCSB să joace pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti. Gigi Becali este nevoit să mute echipa de pe “Arena Naţională”, după ce Gabriela Firea a anunţat că va închide cel mai mare stadion din România pentru a se lucra la problemele pe care le are gazonul.

Astfel, patronul FCSB-ului s-a orientat către stadionul “Nicolae Dobrin”. Gigi Becali va face economie substanţială cu chiria stadionului pentru partidele pe care vicecampioana României trebuie să le dispute pe teren propriu în anul 2018, iar FANATIK.RO a aflat care este suma pe care latifundiarul din Pipera trebuie să o scoată din buzunar.

ADVERTISEMENT

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti

FCSB mai are de disputat trei meciuri pe teren propriu în 2018, iar “roş-albaştrii” vor primi vizita echipelor Gaz Metan Mediaş, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj. Pentru fiecare dintre cele trei partide care urmează să se joace pe stadionul “Nicolae Dobrin”, Gigi Becali trebuie să scoată din buzunar 10.000 de lei, adică aproximativ 2.250 de euro. În aceste condiţii, latifundiarul din Pipera va plăti către Consiliul Local Piteşti 30.000 de lei (6.750 de euro).

Diferenţa dintre ceea ce urmează să plătească Gigi Becali pentru chiria stadionului “Nicolae Dobrin” şi ce plătea pentru “Arena Naţională” este uriaşă. Pentru cel mai mare stadion al ţării, latifundiarul din Pipera plătea 13.000 de euro pentru fiecare meci. De asemenea, Gigi Becali făcea o afacere bună şi când echipa lui juca pe stadionul “Anghel Iordănescu”. Afaceristul scotea din buzunar 2.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Meciurile pe care FCSB ar urma să le joace pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti:

  • FCSB – Gaz Metan Mediaş, duminică, 2 decembrie, ora 20.00, etapa 17
  • FCSB – Viitorul Constanţa, duminică, 9 decembrie, ora 20.00, etapa 19
  • FCSB – CFR Cluj, sâmbătă, 22 decembrie, ora 20.00, etapa 21
Fază de joc dintr-un meci jucat pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti
Stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti

“Eu am vorbit cu domnul primar, am vorbit cu preşedintele clubului, cu domnul Gentea. Am căzut de acord. S-a vorbit de la noi, de la club. Domnul Argăseală a vorbit cu cei din conducerea de la Piteşti, s-a stabilit să jucăm la Piteşti” Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT
  • 25,75 milioane de euro este valoarea echipei FCSB
  • 28 de puncte a adunat FCSB în cele 15 etape jucate din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019