Fotbal intern

Cât oferea Becali pentru Zahovic: “Aşa a fost discuţia”

17.07.2018 | 20:18
Cât oferea Becali pentru Zahovic! Atacantul lui Maribor loveşte mingea
ADVERTISEMENT

Cât oferea Becali pentru Zahovic! Patronul de la FCSB a dezvăluit care erau termenii contractului pe care i-l oferea atacantului sloven Luka Zahovic.

Şeful de la FCSB era dispus să-l ia pe atacant sub formă de împrumut cu posibilitatea de cumpărare contra sumei de 2 milioane de euro. Intenţia lui Gigi era să-l vadă mai întâi la lucru pe jucător şi nu să-l cumpere din primă instanţă:

ADVERTISEMENT

Cât oferea Becali pentru Zahovic: “Nu avem bani”

“Aşa a fost discuţia cu impresarul, împrumut cu opţiune de cumpărare. Atât. Eu am spus că e jucător scump. În rest, nu s-a mai discutat. Poate dădeam mai mult de 2 milioane, dar voiam să-l vedem. Îl luam împrumut, cu clauză de vânzare la preţul de 2 milioane. Nu mai vreau să spun nimic, că Meme nu are voie. Meme Stoica nu negociază, el mă consiliază şi îmi zice.

Pe Zahovic nu putem să-l luăm, că nu avem bani. Dacă facem faţă cu Tănase, e bine. Dacă nu, luăm atacant. Am ajuns la concluzia că decât să iau cantitate şi să stea pe bancă, de nu ştiu cum să scap de ei, mai bine iau jucători valoroşi”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

 

Cât oferea Becali pentru Zahovic! Patronul FCSB, în timpul unui discurs
Cât oferea Becali pentru Zahovic! Gigi gesticulează

 

Citeşte şi:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri