Life

Cât plătește Andreea Marin pentru școala privată a fiicei sale, Violeta. Suma de bani e uriașă

Câți bani achită Andreea Marin pentru educația fiicei sale. Violeta primește o educație aleasă la International School of Bucharest.
17.11.2022 | 17:09
Cat plateste Andreea Marin pentru scoala privata a fiicei sale Violeta Suma de bani e uriasa
Câți bani achită Andreea Marin pentru educația fiicei sale. Violeta primește o educație aleasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât plătește fosta soție a lui Ștefan Bănică pentru școala privată a unicului său copil. Suma de bani este uriașă, însă fosta prezentatoare de la Surprize, surprize, de la TVR 1, consideră că merită din plin întreaga investiție.

Câți bani achită Andreea Marin pentru educația fiicei sale. Violeta primește o educație aleasă

Andreea Marin a fost ”certată” de o internaută pentru că achită o sumă generoasă în școala privată a fiicei sale, Violeta. Bruneta a dorit să lămurească întreaga situație, subliniind că nu este o unitate de învățământ de lux.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, fosta prezentatoare a mai precizat că tot ce face este cu gândul la adolescenta în vârstă de 14 ani. Vedeta are mai cuvinte de laudă pentru tânăra care nu dorește să urmeze o carieră în televiziune.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte.

ADVERTISEMENT

Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a fost răspunsul oferit de Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin, bani frumoși pentru școala Violetei

Fiica fostei prezentatoare TV și a lui Ștefan Bănică primește o educație aleasă la unitatea de învățământ la care studiază. Adolescenta este deja la liceu, suma pentru înscriere ridicându-se la valoarea de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Conform spynews.ro, vedeta a achitat pentru primii cinci ani, unul de grădiniță și patru de școală primară, 11.125 de euro, sumă nerambursabilă. La această sumă s-au mai adaugat 800 de euro pentru masa de prânz.

De asemenea, pentru școala gimnazială Andreea Marin a achitat 90.000 de euro, ceea ce înseamnă că până la terminarea liceului cu predare în limba engleză fosta prezentatoare mai are de scos din buzunar și alte finanțe.

ADVERTISEMENT

Violeta nu duce lipsă de talent în domeniul artistic, însă vizează să urmeze cursurile unei facultăți de drept, cel mai probabil peste hotare.

ADVERTISEMENT