Life

Câți bani plătește Christian Sabbagh pentru pensia alimentară a fiicei sale? Prezentatorul Kanal D are un salariu uriaș

Christian Sabbagh este una dintre cele mai cunoscute figuri de la Kanal D, salariul pe care îl primește lunar fiind, evident, pe măsură, motiv pentru care își permite să fie generos și când vine vorba de pensia alimentară a fiicei din cea de-a doua căsătorie.
19.10.2021 | 12:11
Cati bani plateste Christian Sabbagh pentru pensia alimentara a fiicei sale Prezentatorul Kanal D are un salariu urias
Christian Sabbagh, generos cu fiica lui și a Louisei, Yasmine, cand vine vorba de pensia alimentara Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Christian Sabbagh a trecut prin trei mariaje. Primul mariaj, cel de care majoritatea oamenilor au uitat, cel cu Adelina, o fostă colegă de facultate de-ale prezentatorului Kanal D, s-a soldat și cu primul copil al lui Christian Sabbagh, Eduard, un tânăr care studiază dreptul și care este deja major.

Cel de-al doilea mariaj, cel cu Louise Sabbagh, a ținut 10 ani și, din el a rezultat prima fiică a prezentatorului de la Kanal D, Yasmine, cea pentru care, acum, plătește pensie alimentară.

ADVERTISEMENT

Christian Sabbagh, plătit regește la Kanal D

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori TV de la Kanal D, jurnalistul care prezintă știrile din weekend ale postului turcesc fiind și una dintre cele mai cunoscute figuri de acolo.

Și, desigur, Christian Sabbagh încasează bani frumoși din prestația pe care o are în fața camerelor de luat vederi, fie că este vorba de prezentarea știrilor sau de anchetele jurnalistice pe care le face.

ADVERTISEMENT

Confom informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, prezentatorul Kanal D ar lua, lunar, minimum 15.000 de lei de la postul turcesc, Christian Sabbagh plasându-se pe primul loc în ceea ce privește încasările din cadrul departamentului de știri.

Evident, la un asemenea salariu, Christian Sabbagh își permite să plătească o sumă frumușică drept pensie alimentară fiicei sale din cea de-a doua căsătorie, Yasmine Anne Marie, care are, deja, 13 ani.

ADVERTISEMENT

Câți bani dă Christian Sabbagh ca pensie alimentară

Cum Louise Sabbagh este angajată ca Șef Birou al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la Structura de Securitate, declarația ei de avere este publică, iar acolo sunt trecute datele cu privire la generozitatea fostului ei soț când vine vorba de pensia alimentară pe care acesta o plătește fiicei lor, Yasmine.

Astfel, Christian Sabbagh plătește, lunar, în jur de 10% din venitul său de la Kanal D ca pensie alimentară, adică 1.500 de lei, totalul anual declarat în actele oficiale și consultate de FANATIK ajungând la 18.000 de lei.

ADVERTISEMENT

E adevărat, din informațiile FANATIK, Christian Sabbagh este extrem de atent cu fiica sa, Yasmine, și, de fiecare dată când are ocazia, îi face cadouri și are grijă să nu îi lipsească nimic, completând pensia alimentară pe care o livrează, lunar, conform legii, cu sume semnificative.

Christian Sabbagh, trei mariaje, patru copii

Christian Sabbagh a trecut, până acum, prin trei mariaje. Dacă despre primul, cel cu Adelina, s-a vorbit foarte puțin, relațiile dintre prezentatorul TV și aceasta sunt foarte bune, despre cea de-a doua căsătorie s-a discutat mai mult.

De altfel, mariajul cu Louise a fost și unul destul de zbuciumat, cei doi fiind, în câteva rânduri, la un pas de divorț. Și, în ciuda împăcărilor, după 10 ani, Christian Sabbagh și Louise au decis să se despartă, realizându-se și un partaj – cea de-a doua soție a prezentatorului Tv locuind și acum în apartamentul obținut astfel – și stabilinu-se și o pensie alimentară generoasă.

Acum, Christian Sabbagh și-a refăcut viața în compania Iuliei, o femeie cu 19 ani mai tânără decât el care i-a dăruit deja doi copii prezentatorului TV, Anais și Christian jr.

De curând, de altfel, cei doi au fost în centrul atenției din cauza unui scandal care s-a soluționat la tribunal, Iulia fiind în situația de a beneficia de un ordin de protecție emis de Poliție împotriva lui Christian Sabbagh. Din fericire, părțile s-au împăcat, Christian Sabbagh și soția lui declarând, în fața magistraților, că toată tărășenia a fost o neînțelegere minoră.

”E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Christian Sabbagh.

”Cine știe, poate din toată asta, iese, facem un copil. Cu siguranță, după revederea asta de cinci zile lipsă, o să vă spun că sunt însărcinată”, spunea, pentru FANATIK, Iulia, soția lui Christian Sabbagh.

ADVERTISEMENT
Tags: