Life

Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină. Care este cea mai mare temere a vedetei: ”Îmi e tare frică”

Theo Rose se află în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Vedeta are însă și o serie de temeri, despre care a și vorbit public.
03.04.2023 | 22:27
Cat sa ingrasat Theo Rose in sarcina Care este cea mai mare temere a vedetei Imi e tare frica
Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose Anghel Damian se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Timpul a trecut repede, astfel că artista mai are puțin până când își va strânge copilul în brațe. Până atunci însă, există și temeri, dar și diferite situații în care vedeta ajunge.

Cea mai mare temere a artistei

Știm prea bine că Theo Rose s-a confruntat cu stări de rău în perioada sarcinii. Acum însă, lucrurile s-au aranjat pentru ea. Chiar dacă nu se odihnește atât cât și-ar dori, artista spune că are poftă de mâncare, lucru care înainte de sarcină nu se întâmpla.

ADVERTISEMENT

Mai exact, într-o postare pe Instagram, vedeta le-a dezvăluit fanilor săi că până acum nu avea vreo plăcere în a mânca. De asemenea, ea se teme ca nu cumva după ce va naște să nu revină la vechile obiceiuri. Theo Rose se bucură că a acumulat câteva kilograme și este extrem de încântată de modul în care arată acum.

”E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc pentru că, în sfârșit, îmi place și mie să mănânc și tare îmi e frică că, după ce nasc, revin la setările din fabrică.

ADVERTISEMENT

E singura chestie de care mă bucur cu toată inima mea, că nu știu dacă o să mai țină așa prea mult. În sfârșit îmi place să mănânc și îmi e poftă de mâncare!”, le-a dezvăluit Theo Rose, urmăritorilor ei, la secțiunea Instastory.

Cât de mult s-a îngrășat Theo Rose în sarcină

Și totuși cât de mult s-a îngrășat Theo Rose în ultimele luni de zile? Dacă unele vedete nu prea vorbesc despre acest aspect și se tem să nu acumuleze prea multe kilograme, iată că artista noastră este fericită, dar și mulțumită de ”progresul ei”.

ADVERTISEMENT

Theo Rose s-a îngrășat în jur de zece kilograme, după cum spune chiar ea. Aceasta spune că s-a confruntat cu o serie de grețuri, deci a mai și slăbit. Avea 45 de kilograme, iar acum are în jur de 55, după cum spune chiar ea. În urmă cu două săptămâni, artista cântărea 53 de kilograme.

Nu îi e deloc teamă de ce va urma ci din contră, speră să rămână la 55 de kilograme după naștere. Vedeta le-a mai dezvăluit urmăritorilor săi că pentru prima oară este extrem de mulțumită de aspectul ei fizic și nu ar schimba nimic. Totuși, ce se va întâmpa mai departe vom afla în câteva luni.

ADVERTISEMENT

”Voi mai lua și de acum încolo, sunt convinsă. Dar vă spun cinstit, după ce nasc mi-aș dori să rămân pe la 55 de kilograme, așa cum sunt acum. Mi se pare că în sfârșit arăt și eu a om”, a mai adăugat artista.

ADVERTISEMENT