Cât s-a plătit pentru televizarea meciului Steaua-Rapid! Unde ajung banii

Eduard Popa   
in Stiri sportive
16/04/2018, 15:48
Cât s-a plătit pentru televizarea meciului Steaua-Rapid! Unde ajung banii
AMFB a încasat suma de 13.800 de lei pentru transmisiunea derby-ului dintre CSA Steaua şi Rapid. AMFB deţine drepturile de televizare ale meciurilor din Liga a 4-a şi această sumă a fost plătită de Clubul Sportiv al Armatei din venituri extrabugetare. 
 
Banii au fost direcţionaţi către Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti (AMFB), organizaţia care se ocupă de Liga 4.  Fără să aibă vreun rol major, AMFB a încasat toţi banii datorită unei prevederi din regulamentul de organizare al forului.

CSA Steaua – Academia Rapid, caz special

Situaţia este una excepţională, în contextul în care în toate competiţiie importante, fie că sunt organizate de LPF, FRF, UEFA sau FIFA, banii din drepturile de televizare ajung la cluburi. AMFB în schimb nu are această practică. Ba dimpotrivă, s-ar putea ca situaţia de la CSA Steaua – Academia Rapid să se repete şi în playoff-ul pentru promovarea în Liga 3.

Ştirea MOMENTULUI

Real Madrid și-a prezentat primul transfer al verii! ”Îţi mulţumesc că ne-ai ales”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.