Life

Cât te costă dacă vrei să mănânci în restaurant la Mugur Mihăiescu sau Constantin Enceanu? Laura Cosoi și mama Geta știu, de asemenea, să-și vândă produsele

Vedele de la noi se pricep bine la afaceri. Cât costă să mănânci în restaurantele deținute de Mugur Mihăiescu și Constantin Enceanu.
21.06.2024 | 14:05
Cat te costa daca vrei sa mananci in restaurant la Mugur Mihaiescu sau Constantin Enceanu Laura Cosoi si mama Geta stiu de asemenea sasi vanda produsele
Cât costă să mănânci în restaurantul lui Constantin Enceanu. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să mănânci în restaurantele deținute de vedete precum Mugur Mihăiescu sau Constantin Enceanu, trebuie să știi la ce prețuri să te așteptați. Afaceri cu mâncare mai dețin și Laura Cosoi și mama Geta.

Cât costă meniul zilei în restaurantul lui Constantin Enceanu. Vedetele știu cum stă treaba cu afacerile

Muzica, televiziunea sau actoria nu sunt singurele care le aduc venituri. Vedetele de la noi știu cum să se asigure că viitorul este mereu sigur, așa că multe dintre ele și-au deschis și afaceri.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu, de pildă, are un restaurant în Filiași, numit Zanzibar Pub & Restaurant. Acesta a fost conceput pentru a găzdui evenimente private, având o capacitate de 350 de locuri, dar oricine poate servi masa aici.

La ce preț? Papanașii cu smântână și dulceață costă 25 de lei, pizza este 36 de lei, supa de curcan sau cea de praz și cartofi, 20 de lei. Burgerul de vită costă 40 de lei, porția de 250 de grame de hamsii- 22 de lei, iar profiterolul 27.

ADVERTISEMENT

În plus, există și opțiunea de a comanda meniul zilei. „Avem și meniul zilei, la prețul de 28 de lei, cu ciorbă rădăuțeană, friptură cu piure și murături. Aici organizăm și nunți și botezuri”, a declarat Constantin Enceanu pentru click.ro. 

Trei restaurante, în centrul vechi din București, deține și Mugur Mihăiescu. În locațiile sale, prețul unui beri este cuprins între 19 și 37 de lei, iar o pizza costă între 40 și 50 de lei.

ADVERTISEMENT

Inclusiv străinii sunt plăcut surprinși după ce iau masa aici. „Bucătărie superbă. Recomandat tuturor, se amestecă perfect bucătăria irlandeză, franceză, românească. Am fost acolo în fiecare seară pentru ultima băutură a zilei! Personal amabil, băuturi frumoase și toalete curate!”, este recenzia unui client din străinătate.

ADVERTISEMENT

Mama lui Culiță Sterp și Laura Cosoi au și ele afaceri cu mâncare

Laura Cosoi se numără și ea printre vedetele cu afaceri. Ea deține Cuptorul Brâncovenesc, o afacere de familie cunoscută în țară. Prețurile pentru un kilogram de pâine cu semințe este de 18 lei, iar pentru cea simplă pornește de la 15 lei.

„Ne străduim să realizăm rețete dulci pentru a vă satisface papilele gustative cu cele mai vechi gusturi. Toate preparatele sunt pregătite de noi, de la aluat, ciocolată sau cremă până la coacerea prăjiturilor și pâinii în cuptorul cu lemne”, spune Laura Cosoi despre afacerea sa.

Iar mama Geta vinde produse din carne și brânză, pe care o dă sub prețul pieței. „Noi o dăm mult mai ieftin, decât este pe piață și pe la supermarket, cu vreo 45 de lei kilogramul, avem și la ofertă, ca să o vindem mai repede, să facem alta. Avem sute de oi, la stână, două turme. Fiica mea mă ajută, e treabă multă”, a spus mama lui Culiță Sterp.