Doar câteva zile ne mai despart de Crăciun, iar gospodinele deja încep pregătirile. Cele care nu au timp să gătească, pot comanda diverse bunătăți de Crăciun. Iată cât costă astfel de delicii la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu!
Mult a fost, puțin a mai rămas până când vom sărbători cu toții Crăciunul. Pentru gospodine, aceasta este o perioadă de foc, deoarece trebuie să pregătească diverse mâncăruri pentru masa de Crăciun.
Cătălin Scărlătescu s-a gândit și de această dată la persoanele care nu au suficient timp să gătească. Juratul de la MasterChef a pregătit un meniu special de sărbători din care nu lipsesc preparatele tradiționale și deserturile.
Chef Scărlătescu știe foarte bine gusturile românilor, așa că a pregătit cele mai bune preparate pentru Crăciun. Cei care vor să se bucure de ele trebuie doar să le comande din timp.
Din meniul de Crăciun pregătit de Cătălin Scărlătescu nu lipsesc sarmalele, piftia, cârnați și friptura de porc. De asemenea, pofticioșii își mai pot delecta papilele gustative și cu tort, cozonac sau chec.
”Ce ar fi sărbătorile fără aroma preparatelor tradiționale? Pregătite artizanal, din ingrediente proaspete, 100% naturale, gata de livrare în ziua aleasă de tine. Bucură-te de gustul autentic al Crăciunului cu preparate delicioase by Chef Cătălin Scărlătescu.”, se arată pe chefsuperfood.ro.
Chiar dacă preparatele le fac multora cu ochii, prețurile nu prea sunt pentru buzunarul tuturor. Chef Scărlătescu pune accentul pe calitate și pe gust, așa că nu este de mirare că nu oricine își poate permite un asemenea răsfăț culinar.
Pentru masa de Crăciun, Scărlătescu le propune clienților tradițional piftie de porc, în varianta de 500 de grame sau de 1 kilogram. Piftia de 500 de grame costă 55 de lei, iar pentru cea de un 1 kilogram, românii vor plăti 100 de lei.
Nici sarmalele nu sunt mai ieftine. Preparatul este disponibil în varianta de 13 și de 27 de bucăți, iar prețul variază între 69 și 137 de lei, în funcție de cantitatea aleasă.
Friptura de porc este și ea la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă. Chef Scărlătescu a pregătit acest preparat la tavă, iar 500 de grame costă 64 de lei.
De asemenea, tot pentru masa de Crăciun, Cătălin Scărlătescu a mai pregătit și borș de curcan, salată de bouef cu pui sau chiftele de porc. Pentru astfel de preparate, românii trebuie să scoată din buzunar între 43 și 89 de lei, potrivit site-ului menționat.
Românii care vor să pună pe masă astfel de bunătăți trebuie neapărat să le comande cu minim 24 de ore înainte. Livrarea produselor se face exclusiv în București și Ilfov, cu flotă proprie.