News

Cât te costă să închiriezi o pensiune în Maramureș pentru Crăciun 2022. Dacă plătești în septembrie ai parte de prețuri reduse

Cât te costă să închiriezi o pensiune în Maramureș pentru Crăciun 2022. Prețurile sunt mai mici pentru cei care se gândesc de toamna.
09.09.2022 | 22:06
Cat te costa sa inchiriezi o pensiune in Maramures pentru Craciun 2022 Daca platesti in septembrie ai parte de preturi reduse
Cât te costă să închiriezi o pensiune în Maramureș pentru Crăciun 2022. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși mai este până la Crăciun, unii români deja se gândesc la unde vor merge de aceste sărbători și la sentimentul lor sunt și unii patroni de pensiuni care au stabilit deja prețurile.

Hotelierii au scăzut prețurile în această toamnă

Aceștia s-au gândit să mai scadă puțin din prețuri și să lanseze pachetele promoționale de Crăciun. Iată cât trebuie să plătești acum pentru a face rezervări pentru vacanța de Crăciun!

ADVERTISEMENT

Maramureșul este o zonă atractivă pentru turiștii români și nu numai, dar prețurile pot să îi sperie pe unii.

Toamna, cel puțin, prețurile sunt mult mai mici decât vara și tarifele la cazare pot fi reduse chiar și cu 20% față de vară.

ADVERTISEMENT

“Zona e frumoasă, Ogna Şugatag, Cavnic, Baia Mare, Mănăstirea Rohia, Târgu Lăpuş, toată zona e superbă. Oriunde poţi să mergi, poţi să mănânci bine, ieftin şi e frumos”, mărturisea un turist, conform Observator.

Dacă în plin sezon estival o cameră la un hotel de trei stele din Cavnic era ceva mai scumpă, acum ea costă 240 de lei.

ADVERTISEMENT

Cât te costă să închiriezi o pensiune în Maramureș pentru Crăciun 2022

Inclusiv administratorii de hoteluri și pensiuni sunt încântați deoarece vin mai mulți oameni în vizită ți se bucură că au decis să mai scadă puțin din costuri.

“Pentru că au scăzut preţurile, am observat că avem cererea mai mare faţă de toamna trecută. Acest lucru ne bucură”, spune Oana Poenar, administratorul unui hotel.

ADVERTISEMENT

Și pensiunile tradiționale s-au conformat acestui trend și au decis să reducă din tarife chiar și cu 15 procente.

„Cavnicul oferă traseele marcate, remarcate spre creasta Cocoşului, Rezervaţia Geologică Creasta Cocoşului şi un nou traseu pentru biciclete”, a precizat Gabriel Costinar, administratorul unei pensiuni din zonă.

Desigur, rezervările pentru Crăciun și Revelion sunt și ele deja pregătite.

În acest moment, prețurile sunt de circa 1700 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare în care sunt incluse și cina festivă sau plimbările cu sania.

Doar dacă o să avem noroc de zăpadă de aceste sărbători!

ADVERTISEMENT
Tags: