News

Cât va costa iPhone 11 și ce specificații va avea

21.03.2019 | 15:26
Cat va costa iPhone 11 si ce specificatii va avea

Noile modele iPhone 11 și iPhone 11 Plus sunt lansate de către compania Apple. Analiștii, care au avut așteptări foarte mari de la cei din Cupertino pentru toamna aceasta, spun că urmează ca prețurile să fie surprinzător de mici în comparație cu penultimul model, iPhone X. Acest lucru se va întâmpla pentru ca să nu existe probleme de vânzare la modelul actual premium. iPhone 11 este pus în vânzare de compania Applela prețul de 899 de dolari toamna, iPhone Plus urmează să coste 999 de dolari, potrivit estimărilor.

Care este prețul iPhone 11?

Prețurile se arată mai mici decât la iPhone X pentru că toată lume aconsideră modelul actual mult prea scump, prețul celui nou va fi mai ieftin. Prețul modelului iphone X a i-a făcut pe mulți să se dea înapoi de la cumpărarea lui, fapt ce nu a adus foarte multe beneficii companiei.  iPhone 11, iPhone 11 Plus și iPhone 9 au prețurile estimate de către analiști estimate mai jos. Dacă Apple va continua să păstreze produsele celor din Cupertino, ne putem aștepta ca iPhone 11 să fie la vânzare cu 999 de dolari, iar iPhone Plus să fie vândut la prețul de 1099 de dolari.

iPhone 11 a intrat mai devreme în producție decât se așteptau mulți din fanii Apple. Compania a dorit să evite greșelile pe care le-a făcut cu iPhone X, motivele fiind destul de clare. Finele anului 2018 a fost acaparat de ultimele probe în producția de test pentru a se evita erorile care au fost întâmpinate la iPhone X cu noua cameră TrueDepth pentru Face ID. Scanarea prin carema TrueDepth pentru Face ID se face cu ajutorul senzorilor laser și a luminii infraroșii. La moemntul actual nu există alt smartphone ANdroid care să aibă asemenea scanare a feței pentru vene, dar LG G8 ThinQ ar urma să fie lansat în vara anului 2019 cu aceeași implementare.

Care este prețul pentru iPhone 11?
Care este prețul pentru iPhone 11?
  • iPhone 11 Plus: 999$
  • iPhone 11: 899$
  • iPhone 9: 799$
  • iPhone 8 si iPhone 8 Plus: 549$ si 669$
  • iPhone 7 si iPhone
  • 7 Plus: 449$ si 569$ iPhone SE: 349$

iPhone, interzis în China

„Apple are în continuare de câștigat de pe urma proprietății intelectuale care ne aparține și totuși refuză să ne ofere compensație”, confrm declarațiilor directorului juridic al Qualcomm, Don Rosenberg, citat de Reuters, potrivit hotnews.ro. „Efortul Qualcomm de a interzice produsele noastre este o altă mişcare disperată a unei companii a cărei practică ilegală este investigată de autorităţile de reglementare din întreaga lume. Toate modelele iPhone rămân disponibile pentru clienţii noştri din China”, a declarat Apple într-un comunicat.

Tags: