Life

Cât va fi darul la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc. Cine sunt nașii mirilor

Darul de la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc diferă în funcție de gradele de rudenie. Cine sunt nașii mirilor?
11.06.2021 | 16:09
Cat va fi darul la nunta Simonei Halep si a lui Toni Iuruc Cine sunt nasii mirilor
Cât va fi darul la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc. Sursa foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc, iubitul ei cu 13 ani mai în vârstă. Sportiva se va căsători, cel mai probabil, la toamnă, după Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Au început deja pregătirile pentru petrecere, iar darul de la nunta jucătoarei de tenis diferă în funcție de gradele de rudenie.

ADVERTISEMENT

Cât va fi darul la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători anul acesta. Cei doi nu au anunțat o dată exactă, însă nunta nu va avea loc înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cel mai probabil, marele eveniment va avea loc la toamnă.

Pregătirile pentru petrecere au început deja, iar rudele și prietenii nu vor lipsi. De altfel, s-a aflat care este valoarea darului de nuntă: între 300 și peste 500 de euro.

ADVERTISEMENT

„Rudele de gradul doi vor da între 300 și 500, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro.

La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezența la un eveniment special din viața fiecărui om.

ADVERTISEMENT

Dacă ești rudă cu acea persoană care se căsătorește este obligatoriu să participi la sărbătoare, la petrecere”, a declarat o sursă din apropierea Simonei Halep pentru ziare.com.

Potrivit sursei citate anterior, tradiția aromână se păstrează pentru fiecare generație și nici Simona Halep și Toni Iuruc nu fac excepție. Așadar, nașii mirelui vor fi nașii următoarei familii.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a dezvăluit prima fotografie cu inelul de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei, afacerist în domeniul imobiliar.

Simona Halep, primele declarații după ce s-a logodit

Simona Halep a oferit, recent, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie. Jucătoarea de tenis a confirmat logodna cu Toni Iuruc în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebată dacă se gândește să renunțe la tenis, Simona Halep a spus că nu se pune problema de o astfel de decizie în acest moment.

Jucătoarea mai vrea să joace câțiva ani și simte că poate da în continuare totul pe teren.

„E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal.

Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea.

Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a declarat sportiva.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din vara anului 2019 și amândoi sunt aromâni, așa cum și-au dorit familiile lor.

Simona Halep se reface după accidentarea la gambă suferită la Roma, atunci când a fost nevoită să abandoneze meciul de tenis.

ADVERTISEMENT