Fotbal intern

Cât va sta Marko Momcilovic! Veste proastă pentru sârbul din apărarea FCSB-ului

15.08.2018 | 15:42
Cat va sta Marko Momcilovic Veste proasta pentru sarbul din apararea FCSBului

Nicolae Dică a dezvăluit cât va sta Marko Momcilovic, sârbul din apărarea FCSB-ului care s-a accidentat în meciul disputat de vicecampioan României pe terenul lui Hajduk Split, scor 0-0, în turul 3 preliminar al Europa League.

Marko Momcilovic a fost titular în meciul Hajduk Split – FCSB, din manşa tur a turului 3 preliminar Europa League. Fundaşul stânga al vicecampioanei României a rezistat pe teren 41 de minute. Înaintea pauzei de pe stadionul “Poljud” din Split, Marko Momcilovic a suferit o întinere, iar jucătorul lui Nicolae Dică a solicitat intervenţia medicilor din staff-ul FCSB-ului. La scurt timp, sârbul a făcut semn spre banca tehnică a “roş-albaştrilor” că nu mai poate să joace şi a ieşit la marginea terenului.

Cât va sta Marko Momcilovic

În locul lui Marko Momcilovic, Nicolae Dică a decis să îl introducă pe Junior Morais. Starea suprafeţei de iarbă de pe stadionul “Poljud” din Split pare să fi fost un motiv care a dus la accidentarea suferită de fundaşul stânga al celor de la FCSB. Nicolae Dică a anunţat că Marko Momcilovic va sta pe “bară” 4-5 săptămâni. “Marko s-a accidentat şi o să lipsească 4-5 săptâni. O să avem meciuri din 3 în 3 zile dacă o să ne calificăm. Aşa am decis să vină Lato pentru că o să avem nevoie de el. Venirea lui Lato o să ne ajute să putem să-l folosim pe Marko fundaş central”.

Dacă Marko Momcilovic nu o să mai fie disponibil timp de cinci săptămâni, Nicolae Dică a primit o veste bună după antrenamentul oficial susţinut de vicecampioana României înaintea meciului FCSB – Hajduk Split, joi, 21.30, de pe stadionul “Arena Naţională”, din turul 3 preliminar al Europa League. Mihai Bălaşa şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul tur din Croaţia mult mai repede decât se aşteptau membrii din staff-ul medical al FCSB-ului, iar fundaşul central în vârstă de 23 de ani este apt pentru jocul de joi seara.

Gigi Becali vrea să-i ofere un nou contract

Intrat în ultimul an de contract cu FCSB, Marko Momcilovic are şanse mari să rămână în continuare sub comanda lui Nicolae Dică şi la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. FANATIK.RO a anunţat la finalul lunii aprilie că Gigi Becali, patronul echipei “roş-albastre” intenţionează să îi mărească angajamentul sârbului în vârstă de 31 de ani pe o perioadă de trei sezoane. Sârbul are în prezent un salariu de 15.000 de euro la FCSB şi a primit în momentul în care a semnat contractul cu vicecampioana României o primă de instalare de 100.000 de euro.

În vârstă de 31 de ani, Marko Momcilovic a ajuns la FCSB în luna ianuarie a anului 2016 şi are un contract valabil până în iunie 2019 cu vicecampioana României. Cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro, sârbul originar din Leskovac a fost cumpărat de Gigi Becali de la Pandurii Târgu Jiu cu 250.000 de euro. Pe parcursul carierei, Marko Momcilovic a mai evoluat la echipe precum Javor Matis şi Rad Belgrad. Pentru FCSB, Marko Momcilovic  a jucat în 95 de meciuri, a înscris 9 goluri şi a oferit 9 pase decisive.

FCSB – Hajduk Split, joi, ora 21.30, în turul 3 preliminar al Europa League, pe Pro TV. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.