Life

Cât valorează premiul cel mare de la America Express. Cu câți bani rămân, de fapt, câștigătorii

Finalul show-ului America Express se apropie. Toate echipele s-au luptat pentru premiul cel mare, însă una singură va pleca acasă cu el.
20.03.2023 | 18:57
Cat valoreaza premiul cel mare de la America Express Cu cati bani raman de fapt castigatorii
Cât valorează, de fapt, premiul cel mare de la America Express. Sursă foto: Pinterest, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

America Express este una dintre cele mai interesante competiții. Show-ul este urmărit de nenumărate persoane din România, având în vedere că vedete cunoscute ajung să fie puse în situații dificile. Unele amuzante, altele stresante, însă la final, experiența este una de neuitat.

Marea finală America Express 2023 se apropie

La America Express 2023 avem în total doar trei echipe care au rămas în competiție. Iar la finalul acestei săptămâni vom afla și cine sunt câștigătorii America Express 2023. Marea finală va avea loc chiar în acest weekend, iar emoțiile se țin în lanț în rândul fanilor.

ADVERTISEMENT

Momentan, în competiție îi mai avem pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, dar și pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care se luptă pentru premiul cel mare oferit de cei de la Antena 1.

Marea finală va avea loc la Cartagena, astfel că fiecare echipă în parte va face tot posibilul să ajungă acolo. Iar probele devin din ce în ce mai dificile. Dincolo de faptul că sunt testate limitele fizice ale concurenților, psihicul lor va fi și el testat.

ADVERTISEMENT

Chiar Irina Fodor a anunțat că mai sunt doar 400 de kilometri până la destinația finală. Vor exista zile grele pentru concurenți, iar la final, doar doi dintre ei vor ajunge la premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro de la Antena 1.

„Voi cu toții aveți o șansă uriașă acum. Ține de voi, de felul în care porniți această cursă, pe ultimii kilometri din Cartagena. Mai sunt 400 de kilometri. Nu e floare la ureche. Sunt trei zile grele, vă voi da multe de făcut. Doar două perechi se pot lupta pentru marele titlu, marele trofeu și marele premiu de 30.000 de euro”, a precizat Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Cât valorează, de fapt, premiul cel mare de la America Express

Și totuși mulți se întreabă dacă într-adevăr, câștigătorii America Express pleacă acasă cu 30.000 de euro. Adevărul este cu totul altul. După cum prea bine știți, orice sumă de bani este impozitată. Astfel, concurenții ajung acasă cu mult mai puțini bani.

Și totuși cât valorează, de fapt, premiul cel mare de la America Express? Dacă stăm să ne uităm la dezvăluirile făcute de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, foștii câștigători ai show-ului, s-ar părea că impozitarea este una destul de mare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Sorin Bontea, juratul Chefi la Cuțite, povestea că premiul de 30.000 de euro a fost împărțit la doi. Astfel, el și Răzvan Fodor urmau să plece acasă cu 15.000 de euro de persoană. Pe de altă parte, a fost nevoie și de plata anumitor taxe, după cum a explicat la rândul său Răzvan Fodor.

Actorul susține că valoarea acestora era de 2.500 de euro pentru fiecare. Drept urmare, din cei 15.000 de euro, concurenții au ajuns acasă cu doar 12.500 de euro. ”E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro”, povestea Răzvan Fodor pentru life.ro.

ADVERTISEMENT