Fotbal intern

Cât valorează Ianis Hagi. “Face 15 milioane de euro!”

22.11.2018 | 17:20
Cat valoreaza Ianis Hagi Face 15 milioane de euro

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a dezvăluit cât valorează Ianis Hagi, căpitanul formaţiei FC Viitorul Constanţa. Finanţatorul grupării pregătite de Liviu Ciobotariu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiului lui Gică Hagi şi crede că “Regele” poate obţine 15 milioane de euro pe tânărul jucător.

Valeriu Iftime l-a contrazis şi pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a anunţat că Ianis Hagi va putea prinde un transfer la o echipă mare din Europa dacă o să evolueze în tricoul vicecampioanei României. Finanţatorul lui FC Botoşani este de părere că numele Hagi vinde bine şi “Regele poate da lovitura pe viitor.

Patronul de la FC Botoşani ştie cât valorează Ianis Hagi

“Este căpitan la Viitorul, se impune la o vârstă fragedă în faţa unor jucători mai expriementaţi decât el. Este un jucător util, un fotbalist care este capabil să decidă un meci, valorează acum 15 milioane de euro, nu trebuie să plece la FCSB ca să se obţină banii ăştia pe el. Numele Hagi vinde bine” a declarat patronul moldovenilor pentru Pro X. 

Momentul în care Ianis Hagi îl înlocuieşte pe Claudiu Keşeru în meciul jucat de România cu Lituania
Ianis Hagi îl înlocuieşte pe Claudiu Keşeru în meciul România – Lituania, din Liga Naţiunilor, Seria C, Grupa 4

Conducătorul de la FC Botoşani a comentat şi în legătură cu situaţia în care se află Olimpiu Moruţan şi susţine că Gigi Becali îl “distruge” pe tânărul fotbalist când îl critică pentru evoluţiile mai slabe în tricoul FCSB-ului. Moruţan trebuie să joace meci de meci ca să poată să crească, îl distrugi dacă după un joc în care a greşit câteva pase începi să îl critici şi anunţi că nu mai joacă în partida următoare. El trebuie să evolueze constant pentru că este la o vârstă la care are nevoie de meciuri în picioare” a mai spus patronul clubului care va încasa 20 % dintr-o eventuală vânzare a lui Moruţan.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
  • 16 meciuri, 6 goluri şi 2 pase decisive are Ianis Hagi în sezonul 2018 – 2019 pentru FC Viitorul Constanţa