Sport

Cât valorează vedetele de la FCSB și Farul? „Florinel face 15 milioane de euro, dar Mazilu e peste el!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a dat verdictul în privința celor mai scumpi și valoroși jucători din finala campionatului dintre Farul și FCSB.
21.05.2023 | 18:24
Cat valoreaza vedetele de la FCSB si Farul Florinel face 15 milioane de euro dar Mazilu e peste el Video Exclusiv
Cât valorează vedetele de la FCSB și Farul „Florinel face 15 milioane de euro, dar Mazilu e peste el!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a revenit la emisiunea „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, iar „Oracolul de la Bălcești” a fost în formă maximă. A spus pe ce sume se vor vinde cei mai importanți jucători de la FCSB și Farul.

Dumitru Dragomir e convins că Gigi Becali și Gică Hagi pot încasa o avere pe vedetele echipei: „Portarul face 15 milioane, la fel ca Florinel!”

Dumitru Dragomir le-a făcut prețul jucătorilor de la FCSB și Farul înainte de finala de titlu din SuperLiga: „Florinel valorează 15 milioane! Băi, ce mi-a plăcut Dawa! Vai de mine! Uitați-vă la meci calumea. A dat tare-n ea, nu s-a complicat, a dat calumea cu capul… Băi, ce mi-a plăcut”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Mitică Dragomir a surprins și consideră că Ștefan Târnovanu valorează cât Florinel Coman: „E geniu Olaru! Capacitate de efort ieșit din comun, dar eu cred că a fost întâmplătoare la golul lui Florinel! Eu cred că valorează 7-8 milioane. Octavian Popescu 9-10. Portarul 15 milioane, la fel ca Florinel!”.

Astfel, fostul conducător de club e de părere că Gigi Becali ar putea să încaseze aproape 50 de milioane de euro doar transferurile a patru jucători, mult peste suma pe care o cere pentru vânzarea întregii echipe, adică 25 de milioane de euro sau 40 în cazul în care va lua titlul.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a trecut apoi la jucătorii de la Farul: „Mazilu face și 20 de milioane!”

Fostul președinte al LPF consideră că noua „perlă” a lui Hagi se va vinde pe mai mulți bani decât Florinel Coman: „Mazilu 15-20 de milioane de euro! Mai mult ca Florinel că e cu 5-6 ani mai mic”.

Dragomir e de părere că Hagi mai are doi-trei jucători pe care poate să încaseze cel puțin zece milioane de euro: „Louis Munteanu face și el 5-6 milioane. Alibec 3-4 milioane. Ca valoare e de 10, dar e vârsta la el! Ca valoare aș merge pe FCSB la meciul ăsta, dar Farul e favorită”. 

ADVERTISEMENT

Farul – FCSB este marea finală a campionatului. Partida de la Ovidiu se dispută duminică, 21 mai, de la ora 21:00. „Marinarii” au un punct înaintea FCSB-ului înainte de meciul direct și au și varianta unui meci egal.

Gigi Becali a mai dat un tun financiar! „A cumpărat cel mai bun teren din București”

„Don Corleone” a dezvăluit la FANATIK că Gigi Becali a mai dat o lovitură în afaceri: Acum o săptămână… Fii atent aici! A cumpărat cel mai bun teren din Bucureşti, şase hectare de pământ. Este un lac care trece din Pipera şi este rondul de la autostradă: mergi la Snagov sau în oraş. 

ADVERTISEMENT

Aici, în Bucureşti Nord. A cumpărat şase hectare, un teren inestimabil. Cred că este cel mai bun din zona de nord. Ştiu cât a dat pe el, dar nu pot să spun că îl curăţă pe cel de la Palat care mi-a spus. 

Câştigă cam 30 de milioane de euro. Nu ştiu dacă l-a luat de vreo bancă, de la vreun moştenitor. L-a luat pe degeaba şi 1000 este metrul acolo. El n-a dat mai mult de 200 şi ceva. El şi Luţu… Şi mai are pe unul Marius. Gigi Becali lucrează cu doi băieţi. Are şi două contabile bune. El face totul”.

ADVERTISEMENT