Life

Cătălin Amarandei, dezvăluiri despre Chefi la Cuțite. Ce spune despre Florin Dumitrescu

Cătălin Amarandei a făcut dezvăluiri despre experiența de la Chefi la Cuțite, dar și despre Florin Dumitrescu.
19.06.2021 | 17:57
Catalin Amarandei dezvaluiri despre Chefi la Cutite Ce spune despre Florin Dumitrescu
Cătălin Amarandei, dezvăluiri despre Chefi la Cuțite. Ce spune despre Florin Dumitrescu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Amarandei este unul dintre cei trei finaliști ai show-ului culinar Chefi la Cuțite. Tânărul a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu și i-a impresionat pe jurați cu talentul său culinar.

Fostul concurent de la Antena 1 a făcut cursuri de specialitate și a lucrat și în străinătate, la restaurante de renume. Cătălin Amarandei i-a impresionat pe chefi la audiții cu o rețetă de mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu pentru Antena 1, finalistul a vorbit despre experiența emisiunii culinare și despre planurile de viitor.

Cătălin Amarandei, dezvăluiri despre Chefi la Cuțite. Ce spune despre Florin Dumitrescu

Cătălin Amarandei este primul finalist anunțat de Irina Fodor, iar acel moment a fost unul extrem de special pentru el. Soția lui este cea care l-a convins să se înscrie în acest show.

ADVERTISEMENT

Faptul că a ajuns până în această etapă a show-ului a însemnat mult pentru el și se simte apreciat, fiind o confirmare că se descurcă bine în ceea ce face, așa cum a dezvăluit.

Cătălin a trăit intens finala și a ales echipa care l-a ajutat la gătit în funcție de recomandările lui Florin Dumitrescu. Alegerea a fost foarte grea și tânărul nu a vrut ca cineva să ia personal faptul că nu a fost ales.

ADVERTISEMENT

Legat de Florin Dumitrescu, Cătălin Amarandei a spus despre chef că l-a învățat să nu-și lase niciodată echipa în momentele grele.

„Colegii mei din #LamăFină mi-au arătat că și atunci când nu ești lângă familie, oamenii de lângă pot constitui o familie. Chef Florin m-a învățat să nu las niciodată echipa la greu, să trag să fim uniți și să fim mereu cât mai mulți”, a declarat Cătălin Amarandei pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin-Vasile Amarandei (@catalin.amarandei)

Ce planuri de viitor are Cătălin Amarandei

Finalistul Chefi la Cuțite intenționează să rămână în România și să pună bazele unui proiect. Tânărul vrea să educe oamenii din punct de vedere gastronomic și să-i facă să susțină producătorii locali.

„Intenționez să rămân acasă, în România. Am petrecut destul timp departe de familie și de pământul natal.

Doresc să încep un proiect acasă, prin care să educăm oamenii din punct de vedere gastronomic, să le arătăm că avem o varietate imensă de opțiuni când vine vorba de mâncare și că putem susține producătorii locali pentru a contribui la creșterea clasei sociale locale.

Îmi doresc enorm de mult să pot găti acasă iar, să gătesc onest, cu respect față de ingrediente și consumator”, a mai declarat tânărul pentru sursa citată anterior.

Cât despre întreaga experiență a show-ului culinar, Cătălin a spus  „este ca un SHOT DE ADRENALINĂ!”

ADVERTISEMENT