Life

Cătălin Amarandei și Elena Matei de la Chefi la Cuțite, declarații despre victoria Narcisei Birjaru: „S-au format tabere”

Cătălin Amarandei și Elena Matei au făcut declarații în direct despre Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite.
18.06.2021 | 08:29
Catalin Amarandei si Elena Matei de la Chefi la Cutite declaratii despre victoria Narcisei Birjaru Sau format tabere
ADVERTISEMENT

Prezenți în platoul emisiunii lui Dan Capatos, Cătălin Amarandei și Elena Matei au făcut declarații după ce Narcisa Birjaru i-a învins în marea finală.

Cei doi au vorbit despre controversele care au luat naștere după ce concurenta lui Cătălin Scărlătescu a câștigat acest sezon.

ADVERTISEMENT

Atât Elena, cât și Cătălin au ales să fie imparțiali în legătură cu acest subiect. Ei sunt de părere că oamenii sunt împărțiți și au favoriții lor din emisiunea culinară, iar taberele vor exista mereu.

Cătălin Amarandei și Elena Matei de la Chefi la Cuțite, declarații despre victoria Narcisei Birjaru: „S-au format tabere”

Cătălin Amarandei și Elena Matei au fost întrebați ce părere au despre controversele care au apărut după ce Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Elena Matei știe că fiecare persoană are favoriții săi din acest show. În plus, rezultatul nu avea cum să mulțumească pe toată lumea.

„Fiecare are preferatul lui. S-au format tabere. Sunt împărțite părerile. Oricum lumea nu o să fie niciodată mulțumită”, a declarat tânăra la Xtra Night Show de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, Cătălin Amarandei este conștient că au fost jurizați de bucătari profesioniști în finală. Astfel, decizia lor nu poate fi pusă la îndoială, în opinia lui.

Tânărul a subliniat faptul că echipa este esențială pentru un finalist, altfel nu s-ar putea descurca singur cu tot meniul de pregătit în finală.

ADVERTISEMENT

„Odată ce am fost judecați de un juriu avizat în domeniu, de bucătari cu experiență… Finala o joci împreună cu echipa.

Ce fel de finală ar fi dacă nu te ajută echipa? Dacă ajungi în finală depinzi de echipă”, a declarat finalistul în cadrul aceluiași show.

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite

Victoria Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite a împărțit fanii show-ului culinar în două tabere. În timp ce unii se bucură că este prima femeie care a câștigat și că s-a descurcat excelent, alții sunt de părere că victoria ei nu a fost una corectă.

Internauții au umplut pagina de Facebook a competiției de la Antena 1 cu comentarii negative la adresa concurentei lui Cătălin Scărlătescu, acuzând producția de strategii în favoarea Narcisei.

După difuzarea finalei, Cătălin Scărlătescu a postat un mesaj emoționant la adresa Narcisei Birjaru și le-a transmis fanilor să nu mai subestimeze niciodată pe cineva.

Florin Dumitrescu le-a transmis și el fanilor un mesaj după finală. Juratul a declarat că finala nu este regizată și că înțelege faptul că apar frustrări atunci când nu câștigă favoritul.

Acesta i-a îndemnat pe internauți să nu mai critice victoria Narcisei, mai ales că lucrurile se văd altfel de acasă, din fața televizorului.

ADVERTISEMENT