Fotbal intern

Cătălin Anghel i-a dat răspunsul lui Gigi Becali! Ce a decis secundul lui Hagi

03.08.2019 | 22:29
Catalin Anghel ia dat raspunsul lui Gigi Becali Ce a decis secundul lui Hagi
Cătălin Anghel i-a dat răspunsul lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

După ce Gigi Becali a declarat că l-a contactat pe Gică Hagi pentru a-și da acordul să-l aducă pe Cătălin Anghel la FCSB, Viitorul a reacționat imediat prin intermediul site-ului oficial, chiar „secundul” lui Hagi oferind o reacție oficială.

Cătălin Anghel i-a dat răspunsul lui Gigi Becali!

Cătălin Anghel i-a transmis lui Becali că nu are de gând să meargă la FCSB și își dorește să continue alături de Viitorul.

ADVERTISEMENT

„Îi mulțumesc domnului Gigi Becali pentru interesul manifestat, dar pentru moment voi continui munca pe care am început-o la FC Viitorul. Sunt onorat, dar în același timp angrenat într-un nou proiect cu FC Viitorul, alături de care vreau să obțin noi performanțe” – a spus Cătălin Anghel pentru site-ul oficial al clubului.

Bogdan Andone ramane alaturi de Gica Hagi
Bogdan Andone ramane alaturi de Gica Hagi

FCSB a rămas fără antrenor, după ce Bogdan Andone și-a anunțat demisia joi seara, la scurt timp după ce roș-albaștrii au pierdut cu 2-3 la Giurgiu cu Alashkert. De atunci, finanțatorul celor de la FCSB a negociat cu mai mulți antrenori, inclusiv cu Devis Mangia, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.  Totuși, Becali nu a ajuns până acum la un acord cu nimeni, astfel că echipa nu va avea antrenor principal la meciul de luni cu Astra. Rămâne de văzut dacă patronul de la FCSB va reuși să găsească în timp util un tehnician înaintea duelului cu Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT

FCSB a început foarte bine sezonul, profitând și de un program ușor. Rezultatele au dispărut în momentul când roș-albaștrii au dat peste echipe ceva mai puternice: 0-0 cu Sepsi și 0-2 cu Botoșani. Cel mai rușinos rezultat a venit însă în Europa League, 2-3 pe teren propriu cu armenii de la Alashkert.

FCSB nu a mai câștigat titlul în Liga 1 de patru ani, iar în precedentul sezon a ratat și prezența în grupele cupelor europene.

ADVERTISEMENT