Life

Cătălin Bordea a avut Covid-19. Mărturii despre cum s-a vindecat și ce l-a afectat cel mai tare

27.10.2020 | 20:06
Catalin Bordea a avut Covid19 Marturii despre cum sa vindecat si ce la afectat cel mai tare
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea se numără printre vedetele de la noi care s-au confruntat cu temutul virus SARS-COV-2. Actorul de comedie a vorbit deschis despre vindecarea de coronavirus, dar și despre simptomele care l-au afectat cel mai tare, în acea perioadă.

Atât Cătălin Bordea, cât și soția lui, Livia, au fost infectați cu noul virus. Acesta a povestit cum a reușit să se infecteze, fiind vorba de faptul că a luat contact cu o persoană pozitivă. Totodată, a fost nevoit să își efectueze un test atunci când a aflat acest detaliu, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

ADVERTISEMENT

Actorul de 35 de ani a fost testat pozitiv cu coronavirus și a fost nevoit să se izoleze la domiciliu, timp de 14 zile, așa cum recomandă medicii. Perioada în care el și soția lui au fost infectați nu a fost cu siguranță una ușoară.

Cătălin Bordea, mărturisiri despre vindecarea de coronavirus. Ce simptome a resimțit din plin

Cătălin Bordea e unul dintre cei mai renumiți comedianți de la noi și reușește să le aducă celor din public zâmbetul pe buze în orice situație. De curând s-a aflat că acesta a absentat din fața camerelor de filmat din pricina infectării cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Actorul de stand-up a stat timp de 14 zile în izolare, însă a fost foarte activ în mediul online, acolo unde a postat tot soiul de imagini, dar și mesaje alături de soția lui.

Mai mult, cu câteva zile în urmă le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram că a plecat alături de soția lui într-o scurtă excursie și au vizitat Valea Zânelor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a povestit în cadrul emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, că s-a infectat în timpul unei întâlniri cu prietenii, în care pregăteau o emisiune de tip podcast.

Actorul de comedie a susținut că masca medicală de protecție reprezintă cel mai bun aliat, în perioada de pandemie, dar și că printre simtomele resimțite au fost lipsa poftei de mâncare, alături de o stare generală de oboseală.

ADVERTISEMENT

Boala a evoluat în mod diferit în cazul soției lui, ambii fiind afectați de lipsa unor simptome, deoarece le-a cauzat un mare stres psihic. Acesta a susținut că nu știa de la o zi la alta dacă se va trezi cu simtome în plus de coronavirus. Actorul a fost declarat asimptomatic,

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bordea (@bordeacatalin) on

„Nu e de joacă. Lăsați petrecerile pentru mai târziu. Avem timp de ele. Covidul îți dă ocazia să experimentezi bătrânețea în avans„Nu e de joacă. Lăsați petrecerile pentru mai târziu. Avem timp de ele. Covidul îți dă ocazia să experimentezi bătrânețea în avans”, a susținut Cătălin Bordea, la Antena 1.

ADVERTISEMENT