Life

Cătălin Bordea, câștigătorul America Express, a trăit rușinea vieții sale în adolescență: „Mamaia mi-a zis”

Cătălin Bordea, câștigătorul America Express, a povestit una din cele mai jenante situații din viața sa, petrecută în adolescență!
01.04.2023 | 15:37
Catalin Bordea castigatorul America Express a trait rusinea vietii sale in adolescenta Mamaia mia zis
Cătălin Bordea de la America Express, dezvăluiri despre adolescența sa. Foto: Instagram/ YouTube
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea, câștigătorul America Express, e ca o cutie cu surprize! La fiecare apariție a sa, umoristul scoate la iveală câte un lucru complet nebănuit despre el.

Cătălin Bordea, câștigătorul America Express, despre cea mai mare rușine a vieții sale

De data asta, prietenul lui Nelu Cortea, cel cu care a câștigat America Express, a povestit despre una din cele mai mari rușini prin care a trecut în viața sa, chiar în adolescență.

ADVERTISEMENT

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Bordea a trecut în revistă perioada copilăriei sale și a adolescenței. A spus că a fost un băiat prea cuminte față de imaginea de dur pe care o are, în special din cauza tatuajelor.

Atât de cuminte încât bunica lui l-a împins să meargă la discotecă. Bătrâna a intrat serios la îndoială când nepotul ei nu voia să audă de petreceri, punând sub semnul întrebării orientarea sexuală a acestuia.

ADVERTISEMENT

Deși azi e una din cele mai populare vedete masculine de la noi, în copilărie nu se bucura de atâta atenție. Cătălin Bordea l-a surprins pe Damian Drăghici, spunând că el era destul de singur când era mic și nu avea niciun prieten în satul în care a crescut.

Bunica îl trimitea la discotecă: „Mamaia mi-a zis: de ce nu te duci? Nu-ți plac fetele?”

„Erau câțiva copii, dar erau mai mici decât mine. Mă duceam la biblioteca din sat, mă exploata bunică-mea, pentru că aveai treabă. Ca să te joci, trebuia să muncești. De asta la mine copilăria nu pot să-i zic copilărie. Eram un copil angajat la propria bunică”, a dezvăluit Cătălin Bordea.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul America Express a mărturisit că a prins frică de bunica lui și că uneori primea bătaie, mai ales atunci când nu își făcea treaba. „Nici la discotecă nu mă duceam.

Și tot îmi zicea bunică-mea: du-te la discotecă! Și mă bănuia, mamaia mi-a zis: dar de ce nu te duci la discotecă? Nu-ți plac fetele? Ce treabă are una cu alta? În capul ei, te duceai la discotecă să agăți fete”, este confesiunea surprinzătoare făcută de Bordea.

ADVERTISEMENT

Cătălin a mai spus că refuza să plece la discoteca din sat deoarece băieții acolo ajungeau des la bătaie. El, neștiind să se bată, avea o frică să nu încaseze niște pumni, așa că a preferat să stea pe lângă gospodărie.

 

ADVERTISEMENT