Life

Cătălin Bordea pleacă de la Antena 1. La ce emisiune extrem de populară ar participa: „Primul concurent”

Cătălin Bordea pleacă de la Antena 1. În ce emisiune l-am putea vedea pe actorul și comendiantul care a fost alături de Dan Capatos la postul TV în ultimii zece ani.
13.05.2022 | 00:25
Catalin Bordea pleaca de la Antena 1 La ce emisiune extrem de populara ar participa Primul concurent
Cătălin Bordea pleacă de la Antena 1. Foto: Colaj Fanatik / Antena 1
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea pleacă de la XNS după o colaborare de mai mulți ani. Acesta a vorbit în cadrul ultimei emisiuni despre plecarea sa.

Cătălin Bordea pleacă de la Antena 1

Cătălin Bordea a decis să plece de la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1, iar ediția de joi seara a fost ultima sa apariție alături de Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea știe deja ce va face după plecarea de la Antena 1, fiind decis de mai multă vreme că nu va reînnoi contractul cu postul TV, mai precis încă din noiembrie 2021.

Dan Capatos a fost cel care a anunțat că este ultima ediție în care va fi prezent și Cătălin Bordea, care i-a fost alături în rolul de coprezentator în ultimii aproape 10 ani.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos este de părere că actorul și comediantul nu se va întoarce în postura de coprezentator la emisiunea pe care au susținut-o în ultimii ani și tocmai de aceea a vrut să își facă cadou un „premiu Oscar”.

Totuși, Cătălin Bordea nu a vrut să accepte darul, pentru că acest lucru ar fi însemnat că nu se va mai întoarce niciodată la acest post TV.

ADVERTISEMENT

Ce face Cătălin Bordea după plecarea de la Antena 1

După plecarea sa de la Antena 1, Cătălin Bordea va participa la Asia Express. Conform declarațiilor făcute de prezentatorul emisiunii de la Antena 1, până la toamnă Cătălin Bordea va avea o vacanță, urmând ca de atunci să înceapă acest show extrem de popular.

”Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba.

ADVERTISEMENT

Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (…) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos.

Cătălin Bordea a semnat un contract cu Antena 1 în anul 2012 pentru rolul său de coprezentator  Ale misiunii “Un show păcătos” și de atunci a rămas alături de trustul Intact.

ADVERTISEMENT
Tags: