Life

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost jefuiți în plină stradă la America Express. Ce le-a făcut un bărbat periculos

Cătălin Bordea și Nelu Cortea întâmpină noi probleme în finala America Express. Cei doi concurenți au fost jefuiți în plină stradă.
20.03.2023 | 23:15
Catalin Bordea si Nelu Cortea au fost jefuiti in plina strada la America Express Ce lea facut un barbat periculos
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți la America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momente de panică pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Cei doi concurenți au fost jefuiți în plină stradă, chiar după ce au dus o misiune la bun sfârșit. Un bărbat periculos i-a șocat pe ambii parteneri, care au depășit cu greu momentul.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți la America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să strângă destul de repede banii pentru misiunea pe care o aveau de dus la bun sfârșit. Chiar în momentul în care erau în culmea fericirii însă, cei doi aveau să trăiască o experiență la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum, America Express a fost o competiție cât se poate de amuzantă și intensă, cei doi au aflat că există și anumite pericole, pe care de altfel nu le-au luat niciodată în calcul. Un bărbat periculos le-a furat acestora telefonul prin care primeau misiuni de la Irina Fodor.

Trebuie menționat că echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea nu se afla într-o zonă ascunsă, ci în Barranquilla, orașul în care are loc al doilea cel mai mare carnaval din lume. Momentul a fost unul pe cât de rapid, pe atât de șocant, după cum au spus-o chiar și ei.

ADVERTISEMENT

Partea bună este că cei doi au reușit să îi trimită mesaj Irinei Fodor. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au informat-o pe prezentatoarea America Express că au finalizat proba. Ulterior, aceștia au primit detalii despre următoarea destinație. Atunci a venit și momentul jafului.

”Nu știm dacă am fost urmăriți sau nu”

Fix când Nelu Cortea voia să își pună telefonul în buzunar, iată că bărbatul necunoscut a acționat. ”Într-o fracțiune de secundă. Și tu ai fost foarte amuzant. A fost cea mai scurtă intervenție din istoria intervențiilor”, a precizat Bordea, după incident.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Nelu Cortea a fost și el șocat. Acesta nu a înțeles dacă bărbatul respectiv i-a urmărit, sau pur și simplu a fost un chestie e moment. Mai mult de atât, comediantul nici nu a realizat cum s-a produs întreg incidentul, având în vedere că totul a fost rapid.

”Nu știm dacă am fost urmăriți sau nu, presupun pentru că omul venise din spate. A venit chitit din spate.”, a adăugat la rândul său, Nelu Cortea, vizibil șocat de ce a putut să trăiască în doar câteva secunde, la America Express.

ADVERTISEMENT

După această experiență, ambii concurenți și-au dat seama că nu se aflau într-o zonă prea sigură. De asemenea, aceștia au intrat în panică și le-a fost dificil să depășească momentul. ”Am trecut cu greu peste moment pentru că am început să ne panicăm. Ne-am dat seamă că zona în care suntem nu e prea prietenoasă”, au mai adăugat cei doi.

Menționăm că aceasta este a doua provocare din ediția de luni, 20 martie de la America Express pentru cei doi comedianți. Anterior, Nelu Cortea s-a accidentat, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul misiunii.

ADVERTISEMENT