Life

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, show în semifinala de la America Express. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, distracție maximă în semifinala America Express. Ce i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu.
16.03.2023 | 00:18
Catalin Bordea si Nelu Cortea show in semifinala de la America Express Ce a patit Catalin Scarlatescu
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, distracție maximă în semifinala America Express. Ce i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi comedianți au făcut un adevărat show în semifinala reality show-ului de la Antena 1, moderat de Irina Fodor. Ce a pățit juratul de la Chefi la cuțite și cum a reacționat partenera sa de viață, actrița Doina Teodoru.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, distracție maximă în semifinala America Express. Ce i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au intrat la proba pentru ultima șansă de la America Express alături de alte două echipe, cântărețele din trupa Andre fiind imune în ediția de miercuri, 15 martie, pentru că au adunat cele mai multe Dorados.

ADVERTISEMENT

Renumitul co-prezentator de la Xtra Night Show și colegul său de echipă s-au distrat copios la proba de tras cu arcul. Cei doi sunt cunoscuți pentru replicile amuzante, care nu au lipsit nici de această dată de pe micile ecrane.

„Din partea lui Neluțu pentru toți dușmanii mei, se știe! L-am făcut mândru pe tata, tata e vânător”, a spus Nelu Cortea, scrie a1.ro, în timp ce Cătălin Bordea s-a enervat atunci când amicul său a vrut să-l învețe cum să tragă cu arcul.

ADVERTISEMENT

„De ce țipi la mine?”, a completat comediantul, telespectatorii putând vedea cum concurenții se descurcă de minune la proba din semifinala de pe Drumul Aurului, unde Cătălin Scărlătescu a avut parte de o căzătură serioasă.

America Express, un show cu adrenalină și incidente

Juratul emisiunii culinare Chefi la cuțite a alunecat în momentul în care se afla la cursa cu cactuși. Participantului de la America Express i-a fost foarte greu să lupte cu băiețelul din tribul Wayuu, însă norocul a fost de partea sa.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta de la Antena 1 a fost filmat în timp ce se împiedică și cade pe pământ. Momentul a stârnit hohote de râs, iubita sa, Doina Teodoru, fiind cea care i-a întins o mână de ajutor în această situație.

„Chiar mă întrebam când o să cazi tu din nou. Cum faci tu de cazi de fiecare dată? Dă-mi mâna!”, l-a întrebat actrița pe Cătălin Scărlătescu. „M-am împiedicat de astea!”, a adăugat bucătarul.

ADVERTISEMENT

Când are loc finala de la America Express 2023

Cursa pentru ultima șansă din Rioacha a fost o adevărată lecție de viață pentru concurenții care au rămas în competiție înainte de marea finală. În curând românii vor afla ce echipă a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Ultima ediție din America Express 2023 se va difuza duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și pe Antena Play. Concurenții au străbătut până acum aproape 7.000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia.

ADVERTISEMENT