Life

Cătălin Bordea s-a răzgândit. De ce a refuzat Pro TV și a rămas la Antena 1. Dezvăluiri exclusive despre Survivor 2022

Cătălin Bordea a decis să îi refuze celor de la Pro TV care îl doreau implicat în proiectul Survivor și a renunțat la participarea în emisiune pentru a reveni în sânul Antenei 1.
14.12.2021 | 18:07
Catalin Bordea sa razgandit De ce a refuzat Pro TV si a ramas la Antena 1 Dezvaluiri exclusive despre Survivor 2022
Cătălin Bordea i-a refuzat pe cei de la Pro TV de dragul Antenei 1! Dezvăluiri exclusive despre proiectul Survivor Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunțat ca participant la Survivor România, în ediția care va fi difuzată de Pro TV, Cătălin Bordea s-a răzgândit în ultimul moment, el luând decizia să rămână la postul TV care l-a făcut celebru: Antena 1.

Cătălin Bordea a renunțat la Survivor, de la Pro TV

În urmă cu puțin timp, Pro TV a anunțat echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 , emisiune care va avea loc tot în Republica Dominicană, acolo de unde Kanal D reușea recorduri de audiență. Doar că, spre surpriza tuturor, numele lui Cătălin Bordea lipsește dintre Faimoși.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea era, practic, unul dintre Faimoșii care confirmaseră că vor lua parte în proiectul Survivor România, motivul plecării sale de la emisiunea pe care o avea alături de Dan Capatos la Antena Stars fiind legat de participarea la show-ul din Dominicană.

Cătălin Bordea, în noul sezon Asia Express

Doar că, acum, brusc, s-a cam… răzgândit. Și, în exclusivitate pentru FANATIK, Cătălin Bordea a confirmat că nu va mai lua parte la Survivor. ”Nu mă mai duc (la Survivor România, n. red.). Mi-ar plăcea să merg  la Asia Express”, ne-a transmis Cătălin Bordea, fără să precizeze însă cum de s-a lăsat convins să rămână în cadrul trustului Antenelor.

ADVERTISEMENT

E adevărat, conform informațiilor obținute de FANATIK, Cătălin Bordea a acceptat să continue în cadrul Antelelor, la show-ul Asia Express după ce ar fi reușit să îl aibă în echipă, pentru show, pe amicul său, un alt comediant celebru de stand-up, Micutzu.

Cine merge la Survivor România în echipa Faimoșilor

Conform informațiilor oficiale, deja, echipa Faimoșilor de la Survivor România a fost stabilită. Astfel, în show-ul de la Pro Tv vor lua parte personaje cunoscute din alte emisiuni difuzate de postul din Pache Protopopescu, precum CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Billionera, Elena Chiriac, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Alături de ei mai sunt și nume cunoscute din lumea influencerilor precum Laura Giurcanu sau Radu Itu, iubitul Otnielei Sandu sau Tj Miles.

Cei 12 faimoși se vor lupta cu alți 12 concurenți, echipa Războinicilor care încă nu a fost anunțată, pentru marele premiu de 100.000 de euro. Este adevărat, pe lângă cei 12 concurenți din fiecare echipă, vor mai apărea, pe parcursul show-ului, și ”rezervele”, cei care vor ajunge în Republica Dominicană în cazul în care vreun titular se accidentează sau este descalificat.

ADVERTISEMENT

Pro TV le-a suflat celor de la Kanal D show-ul Survivor

Impresionați de felul în care a performat show-ul Survivor la Kanal D, cei de la Pro TV au reușit să îi convingă pe turcii care produc emisiunea să le vândă formatul pentru a face ei sezonul care va debuta în luna ianuarie pe micile ecrane.

Mai mult decât atât, Pro TV nu s-a mulțumit să ”fure” emisiunea cu care Kanal D a atins borne fabuloase de audiență, ci au decis să îl angajeze și pe prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, acesta acceptând oferta fără să stea pe gânduri.

„Așteptările să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai”, a dezvăluit prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT