Life

Cătălin Boteazatu, umilit în ultimul hal de Bianca Rus. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil: „O cârpă de designer neasumat”

11.03.2021 | 18:12
Catalin Boteazatu umilit in ultimul hal de Bianca Rus Fosta concurenta de la Bravo ai stil O carpa de designer neasumat
ADVERTISEMENT

Bianca Rus l-a umilit în ultimul hal pe Cătălin Botezatu din cauza unei declarații pe care juratul de la „Bravo, ai stil!” a făcut-o despre fosta concurentă a show-ului. Tânăra a răbufnit și i-a dat replica creatorului de modă. 

Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, Cătălin Botezatu a comentat ținuta fostei concurente și s-a legat de faptul că poartă o geantă fake, lucru total nepotrivit pentru cineva care a participat la show-ul de modă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Declarațiile juratului au deranjat-o pe Bianca Rus și a ținut să-și arate furia prin intermediul unui mesaj postat pe rețelel sociale.

Cătălin Boteazatu, umilit în ultimul hal de Bianca Rus. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil: „O cârpă de designer neasumat”

Recent, Cătălin Botezatu a fost invitat la „Teo Show”, unde a făcut declarații controversate la adresa fostei concurente de la „Bravo, ai stil””, Bianca Rus, unde este și jurat. Tânăra a fost revoltată de felul în care creatorul de modă i-a comentat ținuta și nu a ezitat să-i dea un răspuns.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cătălin Botezatu i-a criticat ținuta Biancăi din cap până-n picioare și a spus că nu a învățat nimic din participarea la emisiune. Tânăra poartă încălțăminte sport în zăpadă, o bluză decoltată cu vedere la abdomen și o geantă fake, detalii care l-au scos din minți pe celebrul designer.

„Bianca Rus a fost degeaba la ‘Bravo, ai stil!’ Nu e singura concurentă care a trecut pe acolo degeaba. Au mai fost și altele, care nu au înțeles nimic”, a desființat-o acesta pe Bianca Rus.

ADVERTISEMENT

Răspunsul cântăreței a venit imediat și a ținut să-i transmită creatorului de modă că are dreptul să se îmbrace după bunul plac și că preferă fake-uri decât „cârpe”, așa cum a numit creațiile designerului.

„Să-ți permiți să cumperi cârpe de la Botezatu, un om normal lucrează doi ani. Mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie. Dacă Bote nu-și recunoaște și nu-i place creația lui, mie de ce mi-ar plăcea? Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat. Mai am cale lungă până să ajung pe alee, Dragă Bote. Cum pe mine nu mă supăra criticile tale, sper că nici pe tine”, a scris artista pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Bianca Rus
Bianca Rus, mesaj acid pentru Cătălin Botezatu. Sursa foto: Facebook

De ce a fost eliminată Bianca Rus de la Bravo, ai stil!

Bianca Rus a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!” după ce a apărut cu un machiaj aspru criticat de fani, dar și de jurați. Cu părul blond și plin de volum, tânăra a fost machiată prea strident, tușul de la ochi scoțându-i în evidență genele false. Nici buzele mărite nu au fost foarte bine văzute de către internauți.

Fanii i-au reproșat că este frumoasă natural și că nu are nevoie de atâta machiaj. „Bianca.. Ești o tipă așa frumușică… Machiajele acestea te strică efectiv.. Încearcă ceva mai natural; Urât machiaj; Băi, ce ți-ai făcut la buze că arată aiurea rău?; M-am speriat”, au fost doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT