Life

Cătălin Botezatu a dat marea lovitură! A început să îl îmbrace pe Keanu Reeves: „Sunt extrem de încântat”

Costumele lui Cătălin Botezatu sunt purtate de cele mai celebre figuri masculine de la Hollywood, printre care Kevin Hart și Keanu Reeves.
21.12.2022 | 19:30
Catalin Botezatu a dat marea lovitura A inceput sa il imbrace pe Keanu Reeves Sunt extrem de incantat
Cătălin Botezatu, creator de modă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Costumele create de Cătălin Botezatu sunt purtate nu doar de vedetele din România, ci și de cele din străinătate! Mari actori și sportivi de peste Ocean au apărut tot mai des în ultima perioadă în ținutele marca Viggo, brand de care se leagă numele creatorului de modă.

Cătălin Botezatu își deschide o mega-afacere în Dubai

Botezatu a început o colaborare cu Clara Rotescu, urmând să deschidă niște magazine multibrand în Dubai! Bote a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, în ce stadiu este această afacere și de când va deveni și mai prezent în Orientul Mijlociu.

ADVERTISEMENT

„Sper ca în anul 2023 să deschidem această afacere, de care sunt extrem de încântat. Într-adevăr este vorba despre magazine multibrand. Clara e de ceva timp pe piața din Orientul Mijlociu, eu m-am ocupat mai mult de zona vestică, eram pe Londra, Statele Unite ale Americii… Doresc ca Viggo by Cătălin Botezatu să existe în Dubai, mai ales că în toată zona din Orientul Mijlociu sunt tot mai mulți clienți interesați.

Deocamdată facem naveta. Facem costume personalizate, pregătim un showroom unde se iau măsuri. Noi avem deja un astfel de showroom la Los Angeles. Numai anul ăsta am îmbrăcat peste 20 de vedete pentru diferite evenimente. Iron Man, Pierce Brosnan, Keanu Reeves sunt doar câteva nume”, a mărturisit Botezatu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Costumele semnate de Botezatu, purtate de vedete internaționale

Printre starurile care poartă creațiile Viggo se numără Adam Scott, The Rock, Terrence J și Alessandro del Piero. Brandul la care este partener Cătălin Botezatu și-a propus încă de la început să facă diferența pe piața modei din România, adresându-se publicului masculin indiferent de ocupație

Viggo colavorează cu mai multe firme internaționale de țesături, printre care Dormeuil, Cerutti, Vitale Barberis și Tallia di Delfino.

ADVERTISEMENT

„Viggo este pentru bărbatul care dorește să aibă emoția pe care ti-o dă o haină de calitate în tendințe, emoția pe care unii clienți au pierdut-o cu timpul din cauza faptului că pe piață există colecții stas.

Viggo vine să te incite să faci cumpărături chiar dacă ai garderoba plină. Avem în spate experiența, dar și echipa de oameni cu serioase cunoștințe în domeniu, oferim cele mai bune sfaturi de stil, astfel incât să aducem plus valoare fiecărei ținute”, a declarat Botezatu, la un moment dat, despre proiectul său măreț, potrivit eva.ro.

ADVERTISEMENT
botezatu
Terrence J și fotbalistul Alessandro del Piero poartă costumele Viggo, by Cătălin Botezatu
botezatu
Adam Scott, Alex Iwobi, The Rock și del Piero, printre starurile care poartă costume semnate de Botezatu

Designerul, despre stilul controversatei Meghan Markle

Fostul jurat de la Bravo, ai stil este cu ochii și pe figurile feminine celebre, iar de curând a comentat stilurile vestimentare ale duceselor Meghan Markle și Kate Middleton, pentru FANATIK. Botezatu are un cuvând de spus și când vine vorba de reprezentantele sexului frumos, dincolo de creațiile sale pentru bărbați.

Bote ne-a mărturisit că îi place ceva mai mult stilul lui Meghan Markle, pe care o consideră inovatoare la fiecare apariție, în timp ce pe Kate Middleton o descrie drept conservatoare.

„Chiar dacă Meghan e mai rebelă, e mai updatată cu privire la ținute. E mai modernă. A încercat să rupă anumite bariere, însă fără să încalce neapărat regulile Casei Regale.

Uitați-vă la Lady Diana! A ieșit din tipare fiind în același timp și aproape de oameni. La fel ca Meghan, a încercat și a făcut foarte multe lucruri pentru oameni.

Eu cred că, vorbind despre etichetă, cei de la Casa Regală se supără pentru că nu au îndrăznit ei înainte să spargă niște tipare, mai ales după ce văd că atât în cazul Dianei, cât și în cazul ducesei Meghan Markle ideile lor au funcționat și au fost apreciate nu doar de public, ci și de criticii de modă”, a spus recent Botezatu.

ADVERTISEMENT