Life

Cătălin Botezatu a dezvăluit dacă este pregătit pentru căsătorie: “Sunt foarte multe variante”

Cătălin Botezatu a vorbit despre căsătorie și a dezvăluit dacă este pregătit pentru marele pas. Ce a mărturisit creatorul de modă?
08.10.2022 | 16:53
Catalin Botezatu a dezvaluit daca este pregatit pentru casatorie Sunt foarte multe variante
Cătălin Botezatu, pregătit pentru căsătorie? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu (55 de ani) a dezvăluit dacă este pregătit sau nu pentru căsătorie. Sunt foarte multe femei care și-ar dori o relație cu celebrul designer.

Cătălin Botezatu este pregătit pentru căsătorie? Ce a dezvăluit

Creatorul de modă este râvnit de foarte multe femei, însă niciuna nu a ajuns alături de el în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă este pregătit să facă pasul cel mare, Cătălin Botezatu a spus că se va căsători în momentul în care va găsi persoana potrivită pentru el.

Atunci când se va întâmpla acest lucru, designerul nu se va ascunde de ochii publicului.

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities recunoaște că are regrete în privința alegerii persoanei care ar fi meritat atenția lui.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta regretă că le-a acordat foarte mult credit unor persoane care nu ar fi meritat acest lucru.

“Am regrete atunci când mă gândesc la oamenii cărora le-am acordat foarte mult credit și nu meritau.

ADVERTISEMENT

Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită.

Am regrete că nu m-am oprit la timp în anumite situații, că nu am mers mai departe în anumite situații. (…) O să mă opresc la o anumită persoană în momentul în care cred că este aceea.

ADVERTISEMENT

Și când mă voi opri, cu siguranță că toată lumea va ști.”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Designerul a mai spus că în acest moment nu știe nimeni nimic despre viața lui amoroasă, deoarece nici el nu știe la cine să se oprească. Cătălin Botezatu are foarte multe “variante” din care poate să aleagă, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu.

Fostul jurat de la Kanal D consideră că nu este prea bătrân pentru a se căsători și nu exclude posibilitatea de a face acest pas cu persoana potrivită.

“Deocamdată, nimeni nu știe nimic, pentru că nici eu nu știu la cine să mă opresc. Sunt foarte multe variante. (…)

O prietenă bună spunea: ‘Dacă o vei găsi, o vei face publică?’. Da, o voi face publică și de ce nu, chiar dacă poate unii ar spune ‘cam bătrân pentru o căsătorie’, da, aș putea să fac și o căsătorie.”, a adăugat creatorul de modă.

Ce regrete are Cătălin Botezatu în carieră

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes designeri din România. A participat de multe ori la Paris Fashion Week, a ajuns pe cele mai renumite podiumuri din lume și a călătorit în numeroase țări.

Designerul a declarat recent că nu ar mai repeta anumite greșeli pe care le-a făcut în trecut.

Conștient că cei din tânăra generație îl privesc ca pe un exemplu, Cătălin Botezatu încearcă să se țină departe de controverse. Acesta este mult mai atent cu privire la detaliile despre viața personală.

Designerul recunoaște că a ieșit în evidență cu anumite relații cu mult timp în urmă. În același timp, vedeta consideră că niciodată nu a exagerat.

“În tinerețe poate e permis, dar pe măsură ce te maturizezi, îți maturizezi și evoluția ta în fața societății. (…) Nu am fost niciodată un anonim. (…)

Am ieșit în evidență cu o relație, două, dar aceste femei au ajuns mari. (…) Mă bucur. Unii spun ‘ai creat monștri, da, nene, da vă curg balele după ele.”, a mai explicat designerul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT