Life
notix pixel id

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi. Ce i s-a întâmplat cunoscutului designer într-o emisiune

Cătălin Botezatu a avut parte de o surpriză cu câteva ore înainte de a împlini 55 de ani. O artistă celebră i-a făcut o urare care l-a impresionat și nu și-a putut stăpâni lacrimile.
02.12.2021 | 21:48
Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi. Ce i s-a întâmplat cunoscutului designer într-o emisiune
Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a avut parte de o surpriză plăcută cu câteva ore înainte de a împlini 55 de ani.

Cunoscutul designer de modă a fost invitat la o emisiune Tv și nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care Angela Similea a intervenit.

Cântăreața i-a făcut cea mai frumoasă urare.

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi. Ce i s-a întâmplat cunoscutului designer într-o emisiune

Cu doar câteva ore înainte de ziua sa, Cătălin Botezatu a primit un cadou la care nu se aștepta. O persoană care îi este foarte dragă i-a făcut o urare care l-a impresionat și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

Botezatu a fost invitat într-o emisiune Tv, iar Angela Similea a intervenit prin telefon.

“Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături.

E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce.

ADVERTISEMENT

Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate”, a fost urarea făcută de  Angela Similea în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D. 

Cătalin Botezatu și Angela Similea
Cătalin Botezatu și Angela Similea. Sursă foto: captura TV

 

În acel moment, ochii creatorului de modă s-au umplut de lacrimi.

“Vă mulțumesc frumos, emoția m-a copleșit. Mi-am adus aminte și de melodia Să mor de dragoste rănită, pentru că și în clipul acela am fost alături de dumneavoastră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani, vă mulțumesc”, a spus Botezatu.

ADVERTISEMENT

Pe Cătălin Botezatu și Angela Similea îi leagă o prietenie veche. Acesta i-a făcut de-a lungul timpului mai multe ținute cunoscutei cântărețe.

“Când am devenit creator de modă, i-am făcut rochii acestei dive. Pentru mine era…nu știu dacă dânsa realiza, pentru mine era ceva dumnezeiesc. Și așa va rămâne”, a dezvăluit cunoscutul creator de modă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri